Temizlik işçisi çöp toplarken bulduğu 15 bin lirayı polise teslim etti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde temizlik işçisi olarak görev yapan 60 yaşındaki Ramiz Kayacan çöp toplarken bulduğu ve içinde 15 bin lira olan çantayı polise teslim etti.

Temizlik işçisi çöp toplarken bulduğu 15 bin lirayı polise teslim etti
Temizlik işçisi çöp toplarken bulduğu 15 bin lirayı polise teslim etti
GİRİŞ 27.11.2021 11:17 GÜNCELLEME 27.11.2021 11:17

Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli 60 yaşındaki Kayacan, 8 Eylül Caddesi'ndeki Ulu Park'ta çalışırken bankın üzerinde bir çanta fark etti. Çantada para olduğunu gören Kayacan durumu polise bildirdi. Parka gelen ekiplerle polis merkezine giden temizlik işçisi, çantayı tutanak karşılığında teslim etti.

Zeytinburnu'nda temizlik işçisi yolda bulduğu parayı Iraklı sahibine teslim ettiZeytinburnu'nda temizlik işçisi yolda bulduğu parayı Iraklı sahibine teslim etti

ALLAH O PARAYI BANA NASİP ETMESİN

Kayacan, AA muhabirine çantayı gece parkta temizlik yaparken bulduğunu söyledi. Sahibini görememesi üzerine durumu polise bildirdiğini anlatan Kayacan, "Karakola geldik ve parayı teslim ettim. Şimdi gönlüm de rahat vicdanım da rahat evime gideceğim. Allah o parayı bana nasip etmesin." dedi .Polis, paranın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor