Maddi imkansızlıklarla okuyan berber, ihtiyaç sahibi öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde geçmişinde maddi imkansızlıklarla okuyan kuaför Abdullah Aras ihtiyaç sahibi öğrencileri eğitim hayatı boyunca ücretsiz tıraş edecek.

Maddi imkansızlıklarla okuyan berber, ihtiyaç sahibi öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor
Maddi imkansızlıklarla okuyan berber, ihtiyaç sahibi öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor
GİRİŞ 25.12.2021 10:13 GÜNCELLEME 25.12.2021 10:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekonomik şartlar çerçevesinde ve eğitime destek kapsamında böyle bir karar aldığını dile getiren kuaför Abdullah Aras, okulların bilgisi dahilinde kart bastırıp maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtacak. Aras, imkanları ölçüsünde maddi durumu iyi olmayan öğrencileri eğitim hayatları boyunca ücretsiz tıraş edeceğini söyledi.

Rizeli inşaat işçisinin numarasından başkalarına icra mesaj atıldı! Telefonları susmuyorRizeli inşaat işçisinin numarasından başkalarına icra mesaj atıldı! Telefonları susmuyor

BEN DE OKURKEN MADDİ İMKANSIZLIKLAR YAŞADIM

Ücretsiz tıraş edeceği öğrencilerin okul müdürlüklerince tespit edileceğinin altını çizen Aras, “Bu çalışmayı 2-3 yıl önce, pandemiden evvel yapmıştık. Kuaförlerin pandemide kapatılması, sokağa çıkma kısıtlamaları ve yüz yüze eğitimin durdurulması gibi nedenlerle ara vermiştik. Şimdi yeniden çalışma başlattık. Ben de okurken maddi imkansızlıklar yaşadım ve yeri geldi tıraş olacak para bulamadığım dönemler oldu. Bu yüzden bu kampanyayı yapmaya karar verdim. Allah nasip ederse bir ömür boyu bu uygulamayı sürdürmek istiyorum” dedi. Okullara giderek okul müdürü ve öğretmenlerle görüşeceğini anlatan kuaför Aras, belirlenen öğrencilerin eğitimleri boyunca yanlarında olacağını ifade etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!