Motosikletini çalan hırsızlara çağrıda bulundu, hayırsever iş insanı yenisini hediye etti

Antalya'da motoru çalınan Fatih Öztürk hırsızlara “Bir tencere tarhana yapıp iki gün yiyen adamım, motorumu geri getirsinler” diyerek seslendi. Çağrısını duyan hayırsever iş insanı yeni motosiklet hediye etti.

Motosikletini çalan hırsızlara çağrıda bulundu, hayırsever iş insanı yenisini hediye etti
Motosikletini çalan hırsızlara çağrıda bulundu, hayırsever iş insanı yenisini hediye etti
GİRİŞ 13.01.2022 13:38 GÜNCELLEME 13.01.2022 13:42

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikleti çalınan Fatih Öztürk'ün haberini gazeteden öğrenen isminin açıklamasını istemeyen Trabzonlu bir iş adamı, Antalya'da bulunan arkadaşlarına Öztürk'e yardım etmek istediğini iletti. Arkadaşları da Serik'te yaşayan Fatih Öztürk'e ulaştı. Aldığı haberle mutlu olan Öztürk ile Antalya'da buluşan iş adamının arkadaşları, sıfır motosikleti kendisine hediye etti.  

Arkadaşlarıyla iddiaya giren 25 yaşındaki genç antifriz içti! Hastaneye kaldırıldıArkadaşlarıyla iddiaya giren 25 yaşındaki genç antifriz içti! Hastaneye kaldırıldı

HAYRI YAPAN KİŞİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşadığı mutluluğu tarif edemediğini anlatan Fatih Öztürk, "Beni mutlu ettiler. Bana yardım eden, maddi manevi destek veren Trabzon Taka gazetesi muhabiri Temel Karayunus ve İsmet Perla'dan Allah razı olsun. Motosikletim çalınmıştı, aynısını aldılar. Hayrı yapan kişiye çok teşekkür ederim. Bizi mutlu ettiler, Allah da onları mutlu etsin" dedi. Yardımı yapan iş insanının isminin açıklanmasını istemediğini belirten Trabzon Taka gazetesinden Temel Karayunus, "Arkadaşın mağduriyetini gazeteden öğrendik. İş insanı arkadaşımız bizden yardımcı olmamızı istedi. Biz de çalınan motorun yerine sıfır motosiklet teslim ediyoruz. Acısını unutması için tekrardan motoruna kavuşması için üzerimize düşen yardımı yaptık. Kendisine teslim ediyoruz, hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!