Hocalı İçin Paylaş! Hocalı Soykırımını unutturmamak için buluştular

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde Hocalı Katliamı için 'Hocalı için Paylaş' töreni düzenlendi. Törende basın mensuplarına Karabağ Savaşı'nda Azerbaycan'ın haklı davasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ödülü verildi.

GİRİŞ 26.02.2022 17:16 GÜNCELLEME 26.02.2022 17:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

30 yıl önce gerçekleşen Hocalı Katliamı 106'sı kadın, 70'i yaşlı, 63'ü çocuk 613 Azerbaycan vatandaşını vahşice katlederek insanlık tarihinin en acımasız katliamlarından biri haline geldi. Bu kapsamda Azerbaycan Türkiye Evi ve Azerbaycan Yeni Çağ Medya Grubu, Hocalı Katliamının 30.yıldönümüne özgü 'Hocalı için Paylaş' Uluslararası Sosyal Medya Kampanyası düzenledi.

AZERBAYCAN'IN HAKLI DAVASINA DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ÖDÜLÜ

Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Azerbaycan Boşkonsolosu Narmina Mustafayeva, Azerbaycan Türkiye Evi Başkanı Tenzile Rüstemhanlı, Azerbaycan Yeniçağ Medya Grubu Başkanı Agil Alesger ve Azerbaycan Milletvekili Sabir Rüstemhanlı'nın katıldı.

Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli

Programda, Karabağ Zaferi esnasında Azerbaycan'a destek veren Türk medyasına da teşekkür plaketleri verildi. Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'te Karabağ Savaşı'nda Azerbaycan'ın haklı davasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ödülü aldı.

Ülke TV Genel yayın yönetmeni Hasan Öztürk

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Kadıköylü Nesrin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili ermeni teröristler rusyanin desteğiyle Karabağ da masum insanları katletmistir
    Cevapla
  • Gossarli 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun emeği geçen herkes,ten
    Cevapla
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocali KATLIAMI TÜM TÜRK DÜNYASINDA HER YIL ANILMALI...ASLA ASLA ASLA UNUTULMAMALI..UNUTTURULMAMALI..HATTA TÜRK DÜNYASIIN MATEM GÜNÜ OLMALI..
    Cevapla
  • Kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız Aliyev başkan,senin puştinle öyle bütün bu rezilliklerine rağmen kadeh kaldırman hiç hoş olmadı.Bence Hocalıda katliama ve mezalime uğrayanlar yaptığın bu işten dolayı daha fazla üzdün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu