Şırdan yarışmasında renkli görüntüler: 8 dakikada 10 tane yedi, çeyrek altını kaptı

İstanbul Esenyurt'ta bir restoranda düzenlenen şırdan yarışmasında renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımla gerçekleşen yarışmayı 8 dakikada 10 şırdan yiyen Muhammed Kaya kazanıp çeyrek altın kazandı.

Şırdan yarışmasında renkli görüntüler: 8 dakikada 10 tane yedi, çeyrek altını kaptı
Şırdan yarışmasında renkli görüntüler: 8 dakikada 10 tane yedi, çeyrek altını kaptı
GİRİŞ 06.03.2022 17:44 GÜNCELLEME 06.03.2022 17:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Esenyurt’ta bir restoran, müşterilerinden gelen ısrarlar üzerine “şırdan yeme” yarışması düzenlendi. Sosyal medya hesabından yarışma yapacağını duyuran Remzi Öztürk, yüzlerce mesaj aldı. Aralarından 10 kişi belirleyen Öztürk, 30 dakika içinde 10 şırdanı ilk bitirene çeyrek altın kazanacağını duyurdu. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmada Muhammed Kaya isimli genç 10 şırdanı 8 dakikada yiyerek birinci oldu. Kaya, çeyrek altını kazanırken “10 tane daha olsa yerim” demesi şaşkınlıkla karşılandı.

İş ararken tanıştı, evlenme vaadiyle 25 bin lira dolandırıldıİş ararken tanıştı, evlenme vaadiyle 25 bin lira dolandırıldı

'BİR OTURUŞTA 20 TANE YERİM'

8 dakikada 10 şırdan yiyerek birinci olan Muhammed Kaya, ”Biraz zor oldu ama benim için imkansız değildi. Zaten antrenmanlıyım dün gece de gelip biraz yedim. Bir 10 tane daha gömerdim. Çeyrek altın hediyemizi de aldım mutluyum. Şırdanı daha öncede severek yiyordum. Adana yemeği ancak bir Sinoplu olarak bende çok seviyorum. Bir oturuşta 20 tane yerim” dedi. 


 
GÜNDE 200-250 ADET SATIYORUZ 

Restoran sahibi Remzi Öztürk, şırdana olan ilgilen memnuniyetini belirtirerek, ”Şırdan Dolması yöresel bir yemek olduğu için bizde İstanbul’a tanıtmak istedik. Şırdan, kuzunun karın bölgesini etli pirinç ile doldurarak yapılıyor. Gelen müşterilerimiz bize şırdan yarışması gibi bir öneride bulundular. Bizim kulağımıza da hoş geldi. Yapacağımızı duyurunca çok sayıda talep aldık. Ancak 10 kişi belirledik müşterilerimizden. 30 dakikada 10 şırdanı yiyen müşterimizde çeyrek altın hediye ettik. Şırdan dolmasına çok yoğun talep var. Günde 200-300 adet sattığımız oluyor” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Mazotçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Akraba eş dost belirleyip vermişlerdir çeyreği ne olacak :D
    Cevapla
  • B. Çuvali 2 yıl önce Şikayet Et
    Midem bulandi
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü alışkanlıkları özendiren, aşırı beslenmeyi teşvik edek, caiz olmayan bir teşvik bu. Gerçi reklam yapılan hiç bir şeyi almamaya çalışıyorum, çünkü reklamın parası, müşteriden çıkar ama maalsef bunu bile düşünemeyen insanlarla yaşıyoruz. Marifetimiz ne 8 dakika da 10 şırdan yiyebiliyorum. İyi afiyet olsun ne diyelim.
    Cevapla
  • Cemşit 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş ye kardeşim can boğazdan gelir ama boğazdan da çıkar unutma
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    ULA BU KARDEŞLERİN HEPSİNİN ENSESİ KALIN MAŞALLAH BUNLAR YEMESİNDE BEN Mİ YİYİM şırdan süper
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı