Fazla kiloları yüzünden aynalara küsmüştü! 107 kilodan 60 kiloya düştü

Amasya'da yaşayan 52 yaşındaki Huriye Elmacı 107 kiloya ulaşınca fazla kilolarından kurtulmak için diyetisyene başvurdu. Elmacı diyetisyen takibinde sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite yaparak bir yılda 47 kilo vermeyi başardı.

Fazla kiloları yüzünden aynalara küsmüştü! 107 kilodan 60 kiloya düştü
Fazla kiloları yüzünden aynalara küsmüştü! 107 kilodan 60 kiloya düştü
GİRİŞ 12.03.2022 10:29 GÜNCELLEME 12.03.2022 10:29

Aşırı kilolarından kurtulmak isteyen 52 yaşındaki Huriye Elmacı, diyetisyenin yolunu tuttu. Tavsiye edilen sağlıklı beslenme planı, fiziksel aktivite ve su tüketimine harfiyen uydu. Sonunda da 60 kiloya kadar düşmeyi başardı. 


 
HURİYE ABLA SEN MİSİN?

Kilolarından dolayı evden dışarı çıkmak istemediği günleri hatırlatan Elmacı, “Topuklu ayakkabı giymek ise bir hayaldi. Diyet sonucu zayıfladım. Psikolojim düzeldi. Sokakta karşılaştıklarım ‘Çok değişmişsin’ diyorlar. Tanıyamıyorlar. Huriye abla sen misin?’ diyorlar” dedi. Gittiği spor salonundaki kadınların zayıf olduğu için kendisini hayranlıkla izlediğini anlatan Elmacı, “Bir kadın ‘bende senin kadar zayıf olsam’ diye seslenince güldüm. 107 kilodan bugünlere geldim dediğimde inanamadılar. ‘Çok zayıfsın’ demeleri beni çok mutlu etti” diye konuştu. 

 NEFES NEFESE KALIYORDU

Karısını verdiği örnek mücadele dolayısıyla tebrik eden Arif Elmacı da, “Sokakta el ele yürürken arkadan gelirdi. Nefes nefese kalıp yoruluyordu. Şimdi ben ona yetişemiyorum” şeklinde konuştu. Huriye Elmacı’nın artık hiçbir diyet listesine ihtiyacının bulunmadığını vurgulayan Diyetisyen Semih Çanakçı ise “Bizim sarılmamız gereken sağlıklı beslenme planı, fiziksel aktivite ve su tüketimi. Bu üçüyle elde edilen sonuçlar çok değerli ve kalıcı oluyor” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!