Amasya'da yaşayan vatandaş 8 ayda 50 kilo verdi, ayakkabı numarası bile küçüldü

Amasya'da yaşayan 140 kilo ağırlığındaki Selahattin Özgen diyetisyeninin takibinde sağlıklı beslenme ve yaptığı fiziksel aktiviteyle 8 ayda 50 kilo vermeyi başardı. Özgen 90 kiloyla bambaşka biri olurken ayakkabı numarası da küçüldü.

Amasya'da yaşayan vatandaş 8 ayda 50 kilo verdi, ayakkabı numarası bile küçüldü
Amasya'da yaşayan vatandaş 8 ayda 50 kilo verdi, ayakkabı numarası bile küçüldü
GİRİŞ 21.03.2022 09:27 GÜNCELLEME 21.03.2022 17:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diyetisyenin yolunu tutup harfiyen uyduğu tavsiyelerin yardımıyla fazla kilolarının yanı sıra kullandığı tansiyon ve diyabet ilaçlarından da kurtulan evli, 3 çocuk babası Özgen, “Nefes almam, kalp ritimlerim düzeldi. Hayat varmış” dedi. 

KENDİSİNİ TANIMAKTA ZORLANDILAR

Yakınlarının bile uzaktan kendisini tanımakta güçlük çektiğini belirten Özgen, “Ayaklarım, kafam, bedenim ufaldı. Göbek kayboldu. Eşim ‘artık kaburgaların çıkacak, yeter’ diyor. Önceden 45 numara ayakkabı giyiyordum. Bol geldi. Şu anda 43 numara oluyor” diye konuştu. Fazla kilolarından dert yanıp hayallerini yarıda bırakanlara “Zayıflayan hayalleriniz değil, bedeniniz olsun” diye seslenen diyetisyen Semih Çanakçı, günde 3 litre su içip, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite tavsiyelerini yerine getiren danışanının muhteşem dönüşümünün güzel örneklerden biri olduğunu söyledi. 

15 YAŞ GENÇLEŞTİ

Takibini sürdürdüğü Selahattin Özgen ile en son 4 ay önce görüştüğünü hatırlatan Çanakçı, “Bu süreçte de kilo almadı. Toplamda 50 kilo verdi. Bunun 47 kilosu yağ kaybıydı. Buna vücudundan giden 188 paket margarin de diyebiliriz. Metabolizmasında da yaklaşık 15 yaş bir gençleşme elde edildi” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    dayı ucuz kurtardın zaten her tarafın şişmişti böyle devam etseydin rahmetli dayı olurdun
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo dayı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!