Bursa'da bir fırıncı internetten askıda yemek uygulaması başlattı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde faaliyet gösteren fırın işletmecisi internet üzerinden askıda yemek uygulaması başlattı. Hayırseverler ihtiyacı olanlara uygulama üzerinden yemek ısmarlayabiliyor

Bursa'da bir fırıncı internetten askıda yemek uygulaması başlattı
Bursa'da bir fırıncı internetten askıda yemek uygulaması başlattı
GİRİŞ 28.03.2022 10:48 GÜNCELLEME 28.03.2022 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Osmangazi ilçesinde faaliyet gösteren fırın işletmecisi hayırseverlerin internetten ihtiyaç sahiplerine yemek ısmarlayabileceği uygulamayı hayata geçirdi. Hayırsever fırının uygulamasına girip istediği kadar yemek siparişi veriyor. İhtiyacı olanda uygulamaya girip ücretsiz yemekleri evine sipariş edebiliyor. İhtiyaç sahibinin ücretsiz olarak verdiği yemekler evlerine kadar geliyor. Bu şekilde hayırsever ve ihtiyaç sahibi bir birini görmüyor. 

DAHA FAZLA İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAYI AMAÇLADI

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için böyle bir uygulama başlattığını ifade eden Fırın Sahibi Serkan Erötcü, "Bizim fırının internetten uygulama ile satışları bulunuyor. Buraya giren hayırseverler askıda yemek alabiliyor. Aldıkları her yemek sistemde gözüküyor. İhtiyacı olan vatandaşlar da uygulamayı kullanıp buradaki hayırseverin satın aldığı yemeği ücretsiz şekilde sipariş verebiliyor. Bu şekilde hayırsever ve ihtiyacı olan bir birini görmüyor. Yemekler ihtiyacı olanın evine kadar ücretsiz şekilde ulaşıyor. Ne kadar çok hayırsever yemek siparişi verirse o kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Samed 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce zenginler alıyordur askıda yemeği..
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    yardımın en iyisi yardım edeceğin kişiyi gözlerinle görüp,gerçekten yardıma muhtaç olduğuna emin olduktan sonra yardımını yapmak,internetten askıda yemek bence çok yanlış,hadi yemeği internetten ısmarlayan içkicinin biri,senin hayır için verdiğin yemeği içkisine meze yapıyor. nerden bilecen buyur bakalım,yada durumu iyi olanlarda yemek siparişi veriyor ve internetten yemek siparişi vereninde az çok karnını doyuracak kadar durumu iyidir. telofon interneti bile ayda 70-100 tl çünki.ve buna mukabil internet nedir bilmeyen,sokaklarda yatıp kalkanlar var.
    Cevapla
  • Yozgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sayılarınızı artırsın inşallah
    Cevapla
  • MAHMUT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Allah razı olsun Senin gibilerin Allah sayılarını arttrısın İnşaallah
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede aç mı var da sakıda ekmek kampanyası başlatmışlar. Herkes tok. Porsiyonları küçültün, medine hurmasıyla, manda yoğurdunu, kestane balına karıştırın. Ekmek dediğin kaç kuruş. Şov yapıyorlar.
    Cevapla
  • Yozgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende çatla. Devletin bakmadığı insan mı var ? Düldül bir günde 2 üç saat uyuyan ömrünü halkına hizmete adamış birisine çok mu gördün manda yoğurdunu. İşte senin gibi kafalar varken düşmana ne hacet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...