Hakan Bayrakçı: Oscar'daki o tokatla bir taşla 3 kuş vurdular

Hakan Bayrakçı, Oscar ödül töreninde oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'le ilgili söylediği söz yüzünden sunucu Chris Rock'a attığı tokatla bir taşla 3 kuş vurulduğunu söyledi

GİRİŞ 28.03.2022 21:42 GÜNCELLEME 28.03.2022 21:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Oscar törenlerine damga vuran tokat olayı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan  Hakan Bayrakçı, sunucu Chris Rock'ın oyuncu Will Smith sahneye gelirken başını ona doğru eğdiğini ve tokadı da başını eğdiği yerden yediğine dikkat çekti.  

ABD'de sürekli siyahilerin polis tarafından kafasının ezildiği, dayak yediği görüntülerin akla geldiğini hatırlatan Hakan Bayrakçı Oscar ödül törenindeki bu görüntüyü 193 dünya ülkesinde yayınlamayan veya ana haberine koymayan bir ülke olmadığını belirterek " Burada yapılan hareketle verilmek istenen mesaj,  Oscar denilen törende töreni sunan da, sahneye çıkan da ödülü alan da  hepsi siyahi. ABD'de siyahilere bunlar yapılıyor ama en önemli törende de iki başrölden ikisi de siyahi." dedi.

Bayrakçı " O tokatla ikinci olarak Oscar son yıllarda giderek etkisini kaybetmeye başladı. Geçmişte millet Oskar ödüllerini izlemek için sabaha karşı 5'e kadar beklerlerdi. Şimdi sanatçılar dahi saat 5'te uyanıp Oscar'ı kim aldı diye bekleyen kaldığını sanmıyorum.  Oscar yeniden canlandı." dedi.

"Amerika'da bir siyahi eşinin hastalığı için böyle bir hareket yapabiliyor ama kimse ona karşı gelmiyor." diyen Bayrakçı sözlerini şöyle sürdürdü "Oysa bu bir suçtur. Suç duyurusunda bulunsa götürüp ifadesi alınması gerekir. Böyle bir hareketle 3 tane konuyu çözmüş oluyorlar.  Z kuşağı geçmişte çok oscarlı filmlerin bir çoğunu dahi izlemezken bugünden itibaren bu kuşak en çok oscar alan fimleri çok yüksek oranda izlenme alacaktır." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • BİROL 2 yıl önce Şikayet Et
    Pazarlama taktiği eski kalitede filmleri çıkartamıyorlar artık.
    Cevapla
  • pelin 2 yıl önce Şikayet Et
    Will Smith Chris Rock a :Sen Ne diyon ulan benim hanıma demiştir yüzüne bir tokat indirmiştir..
    Cevapla
  • Cingibi 2 yıl önce Şikayet Et
    11 eylülden sonrada siyahiler almıştı hatta H. Berry bile o performansla nasıl aldı
    Cevapla
  • msy 2 yıl önce Şikayet Et
    Hay sizin z kuşağınıza. Bunlar kimin evlatları kimin torunları. Başka milletin çocukları mı. Yapmayın ayrıştırmayın bölmeyin sınıflandırmayın. İnanın az zaman sonra boyuna asacaklar z kuşağı diye ne var ne oldu insanımıza.
    Cevapla
  • çöküş 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yaparlarsa yapsınlar abd artık her konuda kaybetmeye mahkum ki öyle olacak çünkü dünya abdnin yani (yahudi güdümlü) her tarafı kan gölüne çevirdiğini gördü
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ee sonuç?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama