Tarkan-Bilge ayrıldı

İddiaya göre pop sanatçısı Tarkan 6 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Bilge Öztürk’le yollarını ayırdı. Şu sıralar konser için Bakü’de bulunan Tarkan, bir süredir Bilge’yle görünmüyordu.

Tarkan-Bilge ayrıldı
Tarkan-Bilge ayrıldı
GİRİŞ 22.05.2008 11:08 GÜNCELLEME 22.05.2008 11:08

Şarkıcının yakın çevresinden bir isim, “Tarkan ve Bilge dostça ayrıldı. İlişkilerinin monotonlaştığını düşünüyorlardı. Bilge, birlikte oturdukları evden eşyalarını toplayarak çıktı. Aralarında hiçbir sorun yok” dedi.

Megastar’ın son dönemde sık sık tekrarladığı “Evlenmeyi düşünmüyorum, evlat edinmek istiyorum” sözlerinin sevgilisini üzdüğü, ikilinin bu yüzden çıkan tartışma sonunda ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

YORUMLAR 1
  • ÇİÇEK YÜKSEL 17 yıl önce Şikayet Et
    3 gün yas ilan edelim. vah vah tüh tüh..nolucak şimdik? kara kara yaslara mı girsek napsak acaba...yav bana ne,bize ne,kime ne? haber değeri var mı şimdi bunun?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
38 maçta 7 gol attı! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Tolu Arokodare için transfer yarışında
Trump'tan son dakika NATO kararı! Abluka öncesi duyurdu