Polislerden şehit kızına “karne sürprizi”

Polis ekipleri Şehit Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in kızının karne heyecanına ortak oldu. Küçük kızın karne heyecanına ortak olan ekipler, şehit Taşdemir'in kızı ve sınıf arkadaşlarına çeşitli hediyeler takdim etti.

Polislerden şehit kızına “karne sürprizi”
Polislerden şehit kızına “karne sürprizi”
GİRİŞ 18.06.2022 12:36 GÜNCELLEME 18.06.2022 12:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bağcılar Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri “Bizim Çocuklarımız Projesi” çerçevesinde şehit kızına sürpriz yaptı.

Ekipler, dün Bağcılar İnönü Mahallesindeki bir okulda öğrenim gören Şehit Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in kızına ziyarette bulundu. Küçük kızın karne heyecanına ortak olan ekipler, şehit Taşdemir'in kızı ve sınıf arkadaşlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret ve karne töreni sonrasında Taşdemir'in kızı resmi ekip aracı ile evine bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • eyvallah 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsinin alnından öpüyorum. varolun.
    Cevapla
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuzuuum! ciğerpare!.Allah-ü teala babacığını cennetlerde ağırlıyor,şehadetini kabul ve ali kılsın,sizleri onunla buluştursun ebedi .seni ve senin gibi yüreği yanık yavruları dahi,iki cihanda, her daim bahtı güzel kullarından eylesin...amiiin yarabbi,ya rabbi,ya rabbii,ya rabbii,ya muiyn-ül kerim.Cümle şehitlerimizin yavrularına iki cihanda her daim medet ya er hamürrahimiyn.! sana emanet ya Hafızu!.
    Cevapla
  • ümit*korku 1 yıl önce Şikayet Et
    sevgili evladımız vatana emanet, Allah yar ve yardımcısı olsun, bir ömür boyu mutluluklar nasip olsun inşaallah
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun pkk ve ortakları,
    Cevapla
  • Murat Bayram YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, böyle anları asla unutmamalıyız,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?