Anne değil canavar... Boşandığı eşinin çocuklarına dehşeti yaşattı

Son dakika haberi... Sivas’ta bir baba, 10 ay önce boşandığı eşinin çocuklarına uyguladığı şiddeti gizli kamera ile görüntüledi, çocuklara şiddet uygulayan anne gözaltına alındı.

GİRİŞ 29.07.2022 17:26 GÜNCELLEME 29.07.2022 17:54
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, olay, kent merkezinde meydana geldi. Baba Furkan Yıldız yaklaşık 10 ay önce boşandığı çocuklarının annesi E.Y. tarafından darp edildiğini düşünerek eve güvenlik kamerası yerleştirdi. Anne 2 yaşındaki çocuğu Ö.E.Y’nin gözleri önünde 7 yaşındaki çocuğu A.A.Y’yi acımazsızca dövdü.

"BABA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU"

Annenin çocuğunu dövdüğü anlar eve yerleştirilen kameraya yansıdı. Görüntülerde annenin çocuğuna bağırıp tokat attığı, saçından çektiği, tekmelediği ve sırtını yumrukladığı görüldü. Çocuklarının dövüldüğünü kamera kaydıyla ispatlayan baba savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Anne Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına aldı. Çocukların ise koruma altına alındığı öğrenildi.

"ÇOCUĞUN ELLERİ AYAKLARI BAĞLANMIŞTI"

Baba Furkan Yıldız, çocuğunun ellerinin bağlı olduğunu söyleyerek, "Olay komşuların ihbarı üzerine oldu. Evde kamera kaydımız vardı. Ben bunu daha sonra izleme kararı aldım. Sonrasın da kamera kayıtlarını izleyince bizzat savcılığa suç duyurusunda bulundum. Biz evlenmeden de önce şiddet durumları vardı ama bu kadar boyutta değildi. Bir gün annesi de tekrar otururken beni çağırdılar acil bir durumda. Bende iş saatinde apar topar gittim. Baktım çocuğun elleri ayakları bağlanmıştı.

"KENDİSİNİN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI VARDI. ONLA ALAKALI İLAÇ KULLANIYORDU"

Çocuğu o anda kurtardık. Daha sonra evimize kamera koyma kararı aldık. Kendisinin psikolojik rahatsızlıkları vardı. Onla alakalı ilaç kullanıyordu. Bu durumu tetikledi tabi. Çocuklarım şuan iyi. Velayet için davamızı açtık. Yaklaşık 10 ay oldu boşanalı" dedi.

'DÖVDÜĞÜ KIZ, BAŞKA İLİŞKİSİNDEN'

Olayın ardından açıklama yapan kızlardan birinin babası eski eş Furkan Y., Eda Ö. ile 2019 yılında evlendiklerini ve çocuklardan A.A.Y.'nin eski eşinin başka ilişkisinden, Ö.E.Y.'nin ise kendi çocuğu olduğunu söyledi. Yıldız, evlendikten sonra A.A.Y.'yi de kendi nüfusuna aldığını söyledi. 

Eski eşi  Eda Ö.'nün evlenmeden önceki dönemlerde de çocuğa karşı şiddet uyguladığını belirten Furkan Y., ''Annesinin evindeyken A.A.Y.'nin ellerini, ayaklarını bağlamıştı. Koşup biz kurtardık. 10 ay önce kendisinden boşandım. Öncesinde eve kamera koymuştum. Komşularım sık sık çocukların ağlama seslerini duyduklarını söylemeleri üzerine kamera kayıtlarını izledim. Görünce de savcılığa suç duyurusunda bulundum. Biz evlenmeden önce de çocuğa şiddet durumları vardı. Ama bu boyutta değildi. Onun psikolojik rahatsızlıkları var. Bununla alakalı da ilaç kullanıyor. Çocukların şu anki durumları iyi. Çocukların velayeti annesinde. Velayetini almak için de dava açtım. İnşallah en kısa sürede sonuçlanması için gerekeni yapacağız" dedi. 

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 44
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet kadın hakları hususunun suyunu çıkardı . kadın iftira atıyor . devlet haklıdır diyor .bu hususta adalet iflas etmiştir .
    Cevapla
  • Said 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın adalet değil gerçek adalet istiyoruz. Bu kadın nasıl anne kendi çocuğuna acımayan bir kadın asla ıslah olmaz.
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    bir sey cikmaz 5/o maglupsun kadinin beyani esastir arastilmaksin sen havani alirsin ozlem tekin e sor
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin inşâallah
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin eli kimin cebine , pek anlamadım.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları itham etmeyin. Anlaşılmayacak ne var, kadın evlendiğinde önceki eşinden çocuğu varmış, dövdüğü çocuk da son eşinden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!