İbrahim Tatlıses kaza anını anlattı

İbrahim Tatlıses kaza anını, "İdo, kamyonun bize çarptığını görünce arabadan inip bütün araçlara 'Yangın söndürücü tüp var mı' diye soruyor. Allah için biriniz durun be. En son biri sağ olsun duruyor. İdo tüpü alıyor" diye anlattı.

GİRİŞ 26.08.2022 07:39 GÜNCELLEME 26.08.2022 07:40
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Dün sabah saatlerinde Borum-Yalıkavak yolu üzerinde trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses, akşam saatlerinde tekerlekli sandalye ile tedavi gördüğü hastaneden ayrılıp önceden konser programı olan Ortakent'te bulunan Günay Restoran'a geldi. Neşesi oldukça yerinde olduğu gözlenen İbrahim Tatlıses, bir yandan şarkı okuyup diğer yandan da yaşadığı kazayı hayranlarına anlattı. Sahnede zaman zaman duygusal anlar da yaşayan Tatlıses, oturduğu yerden verdiği konserinde, izleyiciye karşı ayaklarını uzatmak zorunda kaldığından dolayı hayranlarından özür diledi. Konser sırasında doktorunun gözünü İbrahim Tatlıses'ten ayırmaması dikkat çekti.

DİLAN VE İDO BABASINI YALNIZ BIRAKMADI

Kazadan sonra bir an olsun babasının yanından ayrılmayan ayrılmayan Tatlıses'in çocukları Dilan ve İdo da konser alanına gelip babasının yanında bulundu. Konser sırasında kaza anını da anlatan İbrahim Tatlıses, bir yandan yaşadığı korkuyu diğer yandan da yaşadığına şükrettiğini dile getirdi.

TATLISES KAZA ANINI ANLATTI

Böylesi bir kazadan sağ kurtulmanın ancak Allah'ın yardımı ile mümkün olacağını önce kazadan sonra da yangından kurtulduklarını belirten İbrahim Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti. Cenabı Hakka kurban olayım, meleklerini gönderdi. Arabamız dereye yuvarlanıyordu. Yarın gideceğim oraya, bir kaya bizim aracı tuttu ama yarın gideceğim oraya orada kaya yok bence. Bizi tutan bir şey olmasaydı debelene debelene dereye gidiyorduk. Bir tane kaya bizi tutuyor. İdo önümüzde idi. Kahvaltıya gidiyorduk. O araba da kaymış. Biz görüyoruz da ne olduğunu bilmiyoruz. Freni patlamış falan dediler. Sonradan öğrendik ki yağmur çiseliyordu. İdo, kamyonun bize çarptığını görünce arabadan inip sağa çekiyor. Yasemin ile birlikte bütün gelip geçen araçlara 'Yangın söndürücü tüp var mı' diye soruyor. Allah için biriniz durun be. En son biri sağ olsun duruyor. İdo tüpü alıyor, Uğur kardeşim sağ olsun şoförümüz, önde de 3 kişi oturuyor. Kafa kafaya girince 'Eyvah 3’ü de gitti' dedim. Allah korusun. Ama Allah işte, Allah bitti demeden bitmiyor. Ben arabanın içindeyim, kül olup gideceğiz. Bir tane arkadaş sağ olsun veriyor yangın söndürme tüpünü söndürüyorlar ateşi. Ben diyorum ki ‘Ne oldu’ diyorlar ki ‘Bize çarpan kamyonet yanıyor’. Halbuki biz yanıyoruz. Sonra videolarda falan seyrettim, kafayı yedim. Ya Rabbim Allah ne kadar büyüksün, senin büyüklüğüne inanmayan kafirdir" ifadelerini kullandı.

Tatlıses, saat 22.30'da başladığı konserinde sevilen eserlerini seslendirdi. Mekanın hınca hınç dolduğu konser gece 00.00'a kadar devam etti.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 71
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar o kadar körleşmişki kendi ideolojisinden olana müslüman olmayana kafir diyor. Allah sonumuzu hayr eylesin. Ya rabbim içimizdeki cahillerden dolayı bizede azap etme
    Cevapla
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede allaha peygambere kurana islama hakaret sanatçı musvettelerine kimse birşey konuşamıyor tatlıses herşeyden önce insandır müslümandır geçmiş olsun allah şifa versin fesatligin hasetligin lüzumu yok beyler
    Cevapla
  • MaDMaX 1 yıl önce Şikayet Et
    kendi araçlarınızda niye tüp yok da milletten soruyorsunuz ?
    Cevapla
  • Gişi.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Al bitane daha..... adam arabaya yanaşamıyor araba yanıyor onun için yardim istiyor bilmem anladinmi şimdi
    Cevapla
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan kardesim o kazadan cikipta yine mi konser verdin!:) lan tövbe ette otur asagi be!
    Cevapla
  • MURO BAFRAliiii 1 yıl önce Şikayet Et
    sahneyle alakasi yok ..sevenleri üzememek ,düsmanlarini sevindirmemek icin sahneye cikdi ..o bir IMPARATOR ..Türkiyeye gelmis en iyi ses sanatcisi derim ....IYKI varsin IBRAHIM TATLISES ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...