Serdar Ortaç borç batağı yüzünden lüks evini satışa çıkardı: Değeri dudak uçuklattı

Kumar hastalığı yüzünden defalarca borç batağına düşen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, borçlarını ödemek için boğaz manzaralı evini satışa çıkardı. Evin değerini duyanlar ise şoke oldu.

Serdar Ortaç borç batağı yüzünden lüks evini satışa çıkardı: Değeri dudak uçuklattı
Serdar Ortaç borç batağı yüzünden lüks evini satışa çıkardı: Değeri dudak uçuklattı
GİRİŞ 27.09.2022 13:29 GÜNCELLEME 27.09.2022 13:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Serdar Ortaç, boğaz manzaralı evini satışa çıkardı. Tam 750 meterekare evini borçlarını ödemek için satışa çıkaran Serdar Ortaç'ın evinin değerini duyanlar kulaklarına inanamadı. 8 oda, 4 salon, 4 banyo bulunan evinin manzarası da bir o kadar güzel.

SERDAR ORTAÇ'IN EVİNİN DEĞERİ

Beyaz Magazin programında Serdar Ortaç hakkında bir iddia ortaya atıldı. Serdar Ortaç elinde kalan son evi satılığa çıkarmış" denilen programda evin değerinin 4.9 milyon dolar olduğu açıklandı. 

8 ODA 4 SALON LÜKS MALİKANE

Programda "İstanbul’un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı, evde yok yok" denildi. 

15 MİLYON BORÇ!

Serdar Ortaç yaz aylarında "Borçlar belimi büktü" diyerek bu yıl şarkı yapamadığını söylemişti. 15 milyon lira borç ödediğini belirten Ortaç, "Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" demişti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Yok haramdan kazanmış yok oymuş yok buymuş. Hemen birileri başlamış kaşınmaya. Tövbe tövbe başkasının varı yok u size niye bu kadar geriyor anlamadım.
    Cevapla
  • OSMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    İçki öldürür Kumar Söndürür.... İlkokulda Yeşilyurt haftası sınıfın duvarlarına yazardı öğretmenimiz
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydan gelen huya gider haram paranın beti bereketi olmaz allah ıslah eylesin
    Cevapla
  • Toroslar 1 yıl önce Şikayet Et
    Devamında “ Selden” gelen “Suya” gider yazarsan, deyim anlamı sapmaz.
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli "Hayy" dan gelen "HU" ya gider. Anlamı Allah'tan geldi Allah'a gitti... Şimdi senin yazdığını birdaha düşün kardeşim
    Cevapla
  • Rotasiz deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette bunlar bu parayı hangi haramzadelerden kazanıyor. Bu yaşıma kadar ne bir bilet almışım ne de gitmişim. Gitmem de.
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilenci gibi gazete mansetlerine cikip aglayan bes parasiz kaldim diyen adama bak 4 milyon dolar ddegerinde evi var altindaki arabalar ne kadardir Allah bilir.Boyle kumar mubtelalarinin basina ne gelse mustahak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı