İDDEF dünyanın dört bir yanında Mevlid Kandili programları düzenledi

İDDEF, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in dünyaya teşrifleri dolayısıyla dünyanın dört bir yanında Mevlid-i Şerif programları düzenledi.

İDDEF dünyanın dört bir yanında Mevlid Kandili programları düzenledi
İDDEF dünyanın dört bir yanında Mevlid Kandili programları düzenledi
GİRİŞ 08.10.2022 15:21 GÜNCELLEME 08.10.2022 15:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyanın farklı kıta ve ülkelerinde eğitim çalışmaları kapsamında kalıcı eser inşa ederek öğrencilere ücretsiz eğitim hizmeti veren İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), ilim yuvası medreselerinde ve mescitlerinde hocaları, öğrencileri ve Müslümanlar’ın katılımıyla Mevlid-i Şerif programı düzenledi. 

Afrika, Asya ve Balkanlar’da Gine, Fildişi Sahili, Benin, Sırbistan, Burkina Faso, Etiyopya, Tanzanya, Pakistan ve Endonezya olmak üzere 9 ülkede düzenlenen programlara akın eden Müslümanlar birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla bir araya gelerek, Allah Resulü ve insanlık için dua etti.

Program kapsamında yurt dışındaki medrese, mescit ve camilerde on binlerce öğrenci ve Müslüman halk bir sofrada buluşarak hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan sofralarda iftar yaptı, Mevlid-i Şerif'i Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve naatlarla idrak etti. 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim razı olsun,daim eylesin İnşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!