Bu nikah gündeme oturdu! Gelin ve damatla ilgili gerçek şaşkınlığa uğrattı

Kilis'te 86 yaşındaki Duran Alagöz ve 65 yaşındaki Elmas Kırta çiftin resmi nikahı kıyıldı. 5 çocukları ve 20 torunları olan çiftin 33 yıl resmi nikah olmadan yaşadığı detayı ise şaşkınlık yarattı.

Bu nikah gündeme oturdu! Gelin ve damatla ilgili gerçek şaşkınlığa uğrattı
Bu nikah gündeme oturdu! Gelin ve damatla ilgili gerçek şaşkınlığa uğrattı
GİRİŞ 03.12.2022 16:39 GÜNCELLEME 03.12.2022 16:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kilis Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen törene 33 yıldır birlikte yaşayan Duran Alagöz yürüteçle geldi. Nikahı kıyılan çifte evlilik cüzdanını çocukları verirken, çift üzerinde fotoğrafları bulunan pastayı keserek birbirine ikram etti. Duran Alagöz, nikah töreninin ardından herkese teşekkür etti.

"33 YIL SONRA DA OLSA NİKAH KIYDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"
Elmas Kırta ise 33 yıl sonra nikah kıydıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Mutluyum, huzurluyum. Eşimle 5 çocuğunuz ve 20 torunumuz var" dedi. AK Parti Kilis Sosyal Politikalar Başkanı Burcu Gülocak da ev ziyaretleri sırasında çifti tanıdıklarını belirterek, "Ailenin ihtiyaçları vardı. Ziyaretimiz sırasında nikahsız yaşadıklarını öğrendik ve nikah talepleri olunca da yerine getirdik" dedi.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Nikah onlarda varmış.Şimdi kıyılan nikahlar kaç gün sürüyor...Aile yok olmaya doğru gidiyor. Bu çiftin kağıt üzerinde olmayan nikahları ne kadarda gerçekmiş...Ne kadar sağlammış..
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    miras işlerinde ve emekli maaşında problem olmasın diye hep dalavere
    Cevapla
  • Tevhid 1 yıl önce Şikayet Et
    Nikahlarımı yokmuş! Kulun yapdığı düzende nikah kıyılmayınca nikahsızmı olunuyor. Ülkemiz gerçekten islam beldesimi şüphe duyuyorum. Hakikat islamın getirdiği yasalardır
    Cevapla
  • Tevhid 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bizim ülke resmi muameleyi yani ruhsat işlemini nika sanıyorlar şer işerifi unuttular çakma Müslümanlarının çoğalınca arkadaş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak