Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur için öyle sözler kullandı ki! Duyanların ağzı açık kaldı

Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliği 53 gün sürmüş ve 23 Kasımda tek celse olarak bitmişti. 5 dakika süren boşanma davası sonrasında Mert Aydın 'Olmadı, yürütemedik2 demişti. Çıktığı bir etkinlikte eski eşi Boluğur için basına, 'Bana ne soracağınızı biliyorum' dedikten sonra beklenmedik sözler kullandı.

Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur için öyle sözler kullandı ki! Duyanların ağzı açık kaldı
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur için öyle sözler kullandı ki! Duyanların ağzı açık kaldı
GİRİŞ 03.12.2022 16:47 GÜNCELLEME 03.12.2022 16:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın 2 Ekim 2022 tarihinde Fuat Paşa Yalısı'nda evliliğe adım atmıştı. Evlilikleri çok kısa süren çift 53 gün sonra boşanma mahkemesinde tek celsede ayrıldı. Oyuncu Boluğur, mahkeme çıkışında babasıyla beraber olduğu için açıklama yapmadan oradan ayrıldı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Merve Boluğur, ayrılık haberini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Oyuncu paylaşımında,  "Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” sözlerini kullandı. Dava sonrasında ise "Yanımda babam var. Lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” diyerek soruları cevaplandırmadı.

"OLMADI, YÜRÜTEMEDİK"

Adliye çıkışında eski eşi Merve Boluğur'dan sonra oradan ayrılan Mert Aydın, "Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" dedi.

"GEREKSİZ İNSAN"

Boşanma sonrasında yapacağı açıklamalar merakla beklenirken Mert Aydın bir açılışta sahneye çıkıp DJ'lik yaptı. DJ Mert Aydın, “Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" sözlerini kullandı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne önemli bir haber..!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak