Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan, depremin simgesi olan acılı babaya alkışlanacak yardım!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Kahramanmaraş'ta enkazda vefat eden küçük kızı Irmak Leyla'nın elini tuttuğu görüntüsüyle yürekleri dağlayarak simgesi olan Mesut Hançer'e, özenerek dizdiği evini hediye etti.

GİRİŞ 01.03.2023 07:00 GÜNCELLEME 01.03.2023 12:17
Bu Habere 218 Yorum Yapılmış

Mesut Hançer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde acının en büyüğünü yaşadı. 15 yaşındaki kızı Irmak Leyla, oturdukları 8 katlı binanın enkazında kaldı. Hançer deprem sırasında çalıştığı fırındaydı.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan, depremin simgesi olan acılı babaya alkışlanacak yardım!

Hemen koştu, soluğu depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta bulunan binalarının enkazının başında aldı. Kızı hayatını kaybetmişti. Sadece eline uzanabildi. Gücü çıkarmaya yetmedi. Elini tuttu ve cansız bedeninin kurtarılmasını bekledi. Bu sırada çekilen fotoğrafla depremin simgesi haline geldi, dünya basınının manşetlerine taşındı.

ÜNLÜ ŞARKICI EBRU YAŞAR ACILI BABAYA EVİNİ HEDİYE ETTİ

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven, Hançer ailesinin yardımına koştu. Gülseven çifti, acılı baba ile görüştü, ev sözü verdi, iş teklifinde bulundu. Hançer ve ailesi Ankara’ya götürüldü, önce bir otele yerleştirildi. Gülseven çifti daha sonra ise kısa sürede sözlerini tutarak aileye dayalı döşeli bir ev verdi. Hançer ailesi yeni evlerine yerleşti.

Ebru Yaşar

EBRU YAŞAR'IN HEDİYE ETTİĞİ EVDEKİ TABLO YÜREK DAĞLADI

Ünlü şarkıcının Ankara'daki evinin oturma odasına asılan ve bir ressamın hediye ettiği tablo ise yürekleri dağladı. Tabloda kızı Irmak babasıyla birlikte resmedildi. 

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan, depremin simgesi olan acılı babaya alkışlanacak yardım!

'SAĞ OLSUN EVİMİZİ ALDI, EŞYALARIMIZI ALDI'

Depremzede Mesut Hançer, zor da olsa yeni bir hayata başlayamaya çalıştıklarını söyledi. Hançer, “Depremden sonra bizi Ankara’ya getirdiler. Bir otele yerleştirdiler. Sonra iş insanı Necat Bey sağ olsun evimizi aldı, eşyalarımızı aldı. Yarın da Allah kısmet ederse işe başlayacağız, yeni bir düzen kurmaya çalışacağız” dedi.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan, depremin simgesi olan acılı babaya alkışlanacak yardım!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'dan, depremin simgesi olan acılı babaya alkışlanacak yardım!

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 218
  • ebrudilarayaşar 5 ay önce Şikayet Et
    Dün gece AŞKIN BENDE BİR ÖMÜR yorumunu dinledim aklımda takılı kaldı. Harikasın dişi hitstar playlist'ime aldım
    Cevapla
  • diloşebruyaşar 6 ay önce Şikayet Et
    Kehribar 10 milyon oldu gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler
    Cevapla
  • ismailebruykk 6 ay önce Şikayet Et
    (ebru yaşar&ismail yk ortak fan club) şarkımız 10 milyon oldu teşekkürler
    Cevapla
  • diloşcuk 6 ay önce Şikayet Et
    Kehribar'i biz z kuşağına kazandirdiklari için ebruma ve burak'a Teşekkürler. 2 milyon olmuş şarkımız aynı şeyi bitmeyen halay için de yaşayacağız yarından itibaren
    Cevapla
  • diloşyk 6 ay önce Şikayet Et
    Kehribar öve öve bitiremiyorum ebrum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti