Deprem bölgesinde görev yapan Gedizli madencilere vefa yemeği

Kütahya’nın Gediz ilçesinde belediye organizasyonunda deprem bölgesinde görev yapan madenciler için vefa yemeği düzenlendi.

Deprem bölgesinde görev yapan Gedizli madencilere vefa yemeği
Deprem bölgesinde görev yapan Gedizli madencilere vefa yemeği
GİRİŞ 01.05.2023 09:00 GÜNCELLEME 01.05.2023 09:00

Gedizli madenciler için Belediye tarafından verilen yemeğe katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay yaptığı açıklamada,” Gediz'de deprem bölgesinde görev yapan madenci kardeşlerimizle bir araya geldik. 11 İlimizi etkileyip yüzyılın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş depremlerinin, ilk anından itibaren bölgeye giden Gedizli madenci kardeşlerimize Gediz Belediyemizin organizasyonu ile vefa yemeği düzenlendi. Etkinliğe milletvekili adaylarımızla birlikte katılıp, kahraman madencilerimize teşekkür belgesi takdim ettik. Canlarını hiçe sayarak büyük afetin ilk gününden itibaren bölgeye giden büyük fedakarlıklar gösteren madenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hakları ödenmez. Afette hayatının kaybeden deprem şehitlerimize rabbimizden rahmet diliyor, mekanları cennet olsun diyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!