Hatay seçim sonuçları açıklandı! AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, TİP ve Yeşil Sol Parti oy oranları

Hatay seçim sonuçları, sandıkların açılmasıyla birlikte belli olacak. Cumhurbaşkanı seçimi için oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan aday gösterildi. Milletvekili seçimlerinde ise 26 partinin isimleri yer tek tek aldı. Peki Hatay'da AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, TİP ve Yeşil Sol Parti oy oranları yüzde kaç?

Hatay seçim sonuçları açıklandı! AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, TİP ve Yeşil Sol Parti oy oranları
Hatay seçim sonuçları açıklandı! AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, TİP ve Yeşil Sol Parti oy oranları
GİRİŞ 14.05.2023 18:23 GÜNCELLEME 14.05.2023 18:23

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde yurt içi ve yurt dışında oy kullanacak toplam seçmen sayısının 64 milyon 113 bin 941 olduğu açıklandı. Hatay'da milyonlarca vatandaş bugün sandıklara gitti. 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhur İttifakından Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakından Kemal Kılıçdaroğlu, Ata İttifakından ise Sinan Oğan gösterildi. İşte Hatay seçim sonuçları…

HATAY'DA SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 17.00 itibari ile sona erdi. Seçim yasağı ise 18.00’e kadar devam edecek. Saat 18.00’den sonra YSK tarafından güncel seçime dair verilen haber ve tebliğler yayınlanacak. 20.00’den sonra ise tüm basın yayın ve dijital medya üzerinden yayınlar serbest olacak. Böylece, 14 Mayıs 2023 Hatay seçim sonuçları saat 21.00 den sonra açıklanmaya başlayacak.

HATAY'DA OY KULLANILAN İLÇELER

Hatay'da Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Altınözü, Antakya, Arsuz, Belen, Defne, Dörtyol, Erzin, Hassa, İskenderun, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı'da oy kullanıldı. 

2023 HATAY SEÇİM SONUÇLARI

HATAY SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı