Yolcu otobüsü, yol temizleme aracına çarptı: 1 ölü, 15 yaralı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yolcu otobüsünün Karayolları'na ait yol temizleme aracına arkadan çarptığı kazada, otobüs şoförü Halil İbrahim Çizmeci öldü, 15 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü, yol temizleme aracına çarptı: 1 ölü, 15 yaralı
Yolcu otobüsü, yol temizleme aracına çarptı: 1 ölü, 15 yaralı
GİRİŞ 25.05.2023 15:24 GÜNCELLEME 25.05.2023 15:24

Kaza, saat 13.00 sıralarında Seydişehir - Antalya kara yolunun 7’nci kilometresinde meydana geldi.

Trabzon'dan Antalya'ya giden Halil İbrahim Çizmeci’nin kullandığı 61 ABT768 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden Karayolları'na ait Ahmet Ecevit yönetimindeki 06 DOA 809 plakalı yol temizleme aracına arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle temizleme aracı devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.  Kazada otobüs şoförü Halil İbrahim Çizmeci yaşamını yitirirken, 13 yolcu ile temizleme aracı şoförü Ahmet Ecevit ve yanındaki mesai arkadaşı olmak üzere 15 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yolcu otobüsü şoförlerinin ise Konya'daki molada değişim yapıp, Halil İbranim Çizmeci'nin direksiyon başına geçtiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik