Yenişehirlioğlu'ndan anlamlı hastane paylaşımı! AK Partili vekiller orada..

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastaneden fotoğraf paylaştı. AK Partili vekiller de Yenişehirlioğlu'nu hastanede ziyaret etti.

GİRİŞ 17.06.2023 09:10 GÜNCELLEME 17.06.2023 09:11
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde oğlu ile beraber trafik kazası geçiren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tedavi gördüğü hastaneden tweet attı.

 Yenişehirlioğlu, hastane yatağına yerleştirilmiş televizyon ekranı sayesinde Meclis'teki çalışmaları takip ettiği anlara ait görüntüsünü, "Hangi hal ve şartta olursak olalım durmak yok çalışmaya devam" ifadeleri ile paylaştı. 

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni alırken, takipçilerinden de "geçmiş olsun" mesajı yağdı.

İşte Yenişehirlioğlu'nun o paylaşımı:

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN ZİYARET

AK Partili vekiller trafik kazası geçiren Bahadır Yenişehirlioğlu'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

HASTANE'DEN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yapılan tetkikleri sonucu bel bölgesindeki ikinci omurga seviyesinde bir çökme kırığı ile boyun bölgesinde zorlanma ve buna bağlı ağrılarının olduğunun tespit edildiği belirtildi. 

Yenişehirlioğlu'nun, bir süre yatak istirahati almasının uygun görüldüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Takip eden hekimlerimizin önerisi, milletvekilimiz ve ailenin talebiyle milletvekilimizin tedavisine, kırık bölgesindeki iyileşme sürecinin daha güvenli geçirilmesi amacıyla bir süre daha hastanemizde devam edilmesine karar verilmiştir. Milletvekilimizin genel durumu iyi olup şu anda mutlak yatak istirahatine devam etmektedir."

NE OLMUŞTU?

Ünal Özdemir (53) idaresindeki 06 CJU 017 plakalı otomobil, 9 Haziran'da Afyonkarahisar - Uşak kara yolu Karacaören Kavşağı'nda önüne çıkan büyükbaşa çarpmış, kazada araçta bulunan Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) yaralanmıştı.

 

İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    reklam kokan şeylerden nefret ediyorum böyle bir fotoğraf paylaşmana ne gerek var ki
    Cevapla
  • Askm 10 ay önce Şikayet Et
    Millette ıq sorunu var
    Cevapla
  • Askm 10 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun da, böyle tipler yüzünden yerel seçimler tehlikeye girmiş bulunmakta, soytarı gibi her yerden resim şov
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    seni seviyoruz tahsin pasa gecmis olsun
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin. Seni seviyoruz. Sen bize lazımsın. Rabbim yâr ve yardımcın olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...