Hostese havada evlenme teklifi

Adana-İzmir uçuşu Sun Express uçağı ilginç bir olaya sahne oldu. Olağan bir uçak yolculuğuna çıktıklarını düşünen hostes pilotun anonsundan sonra duyduklarına inanamadı.

Hostese havada evlenme teklifi
Hostese havada evlenme teklifi
GİRİŞ 22.07.2008 11:40 GÜNCELLEME 22.07.2008 11:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SUN Express Havayolları’nda çalışan hostese, Adana-İzmir uçuşu sırasında bir yolcu evlenme teklifi yaptı.

İlginç olay, dün sabah Adana’dan İzmir’e giden Sun Express Hava Yolları’na ait yolcu uçağında meydana geldi. Adana’dan havalandıktan sonra Sam Yeşilgün adlı yolcu uçağın kokpitine gitti. Kalkış öncesi pilotla konuştuğu öğrenilen yolcunun ilginç evlenme teklifi şöyle gerçekleşti: Kaptan pilot İshak Arslan, uçuş bilgilerini verdikten sonra sonra, yolculardan Yeşilgün'ün bazı duygularını paylaşmak istediğini söyledi.

Yolcu Yeşilgün, mikrofonu aldıktan sonra önce yolculardan özür diledi. Ardından hostes Emine Balaban’a duyduğu aşkı dile getirdi. Bu sırada hostes Balaban kokpitin önüne geldi. Sam Yeşilgün, dizlerin üzerine çökerek, “Benimle bu aşkı sonsuza kadar paylaşmaya hazır mısın?” diye sordu. Hostes Balaban, bu evlenme teklifini, gözyaşları içerisinde kabul etti.

Sam Yeşilgün yanında getirdiği 50 kırmızı gülü, yolcuların alkışları arasında hastes Balaban'a verdi. Ardından Balaban ile Yeşilgün, güllerin 35'ini kadın yolculara ikram etti.

Milliyet

YORUMLAR 3
  • slhszkvvt 15 yıl önce Şikayet Et
    normal olmayan. normal olmayan şeye manyaklık mı denir. o zaman ben manyak olmak istiyorum
    Cevapla
  • esra çelik 15 yıl önce Şikayet Et
    Aşkmı. Cok şaşalı başlayan aşklar gördüm cevremde ben her ne kadar inanmasamda vardı ama sonuc ne oldu hüsran. O yüzden ALLAH (c.c)hayırlısını versin herşeyin
    Cevapla
  • çilem karaman 15 yıl önce Şikayet Et
    allah ayırmasın..... ya ne güzel işte sevgi bu okadar kötü olaydan sonra ii şeyleer duymk ümitlendirio beni..............:D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu
ABD ve İran'dan gizli toplantı