Şahika Ercümen'den köpek balığı saldırılarına yanıt! 3 metreyi bulan köpek balıklarıyla...

Survivor yarışması ile de tanınan serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, geçtiğimiz yıllarda köpek balıklarının vahşi ortamına dalmıştı. Ercümen köpek balıklarıyla ilgili kendisine sık sık gelen o soruya cevap verdi.

Şahika Ercümen'den köpek balığı saldırılarına yanıt! 3 metreyi bulan köpek balıklarıyla...
Şahika Ercümen'den köpek balığı saldırılarına yanıt! 3 metreyi bulan köpek balıklarıyla...
GİRİŞ 12.07.2023 11:10 GÜNCELLEME 12.07.2023 11:15

2017 yılında sevilen yarışma programı Survivor'a katılarak adını duyuran serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, sosyal medyadan kendisine sıklıkla gelen köpek balıkları ile ilgili soruları cevapladı. Ercümen, denizlerin en vahşi canlısı olduğu önyargısıyla her yıl yaklaşık 100 milyon köpek balığının katledilmesine dikkat çekmek için Ayşegül Dinçkök ile Atlas Okyanusu’nun Florida (Miami) sahillerinde bir hafta geçirmişti. İkili, uzman rehberler eşliğinde boyu 3 metreyi bulan köpek balıklarının vahşi ortamına dalmıştı.

Şahika Ercümen

O SORULARA YANIT VERDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulan serbest dalış şampiyonu köpek balığı ile çekildiği kareyi şu ifadelerle paylaştı:

"Son günlerde köpekbalıkları ile ilgili çok soru alıyorum. Evet nadiren de olsa saldırı vakaları oluyor. Araştırmalara göre yılda ortalama 5, yani risk 240 milyonda 1. İnsanlar ise her yıl 100 milyon köpek balığı öldürüyor! Deniz ve okyanuslar onların yaşam alanı, bizler misafiriz. Köpekbalıklarından korkmuyor musun? diyorlar. Ben de insandan korktuğumu kadar korkmuyorum diyorum…"

Şahika Ercümen köpek balığı

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu