Serdar Ortaç’ın başı dertten kurtulmuyor: Serdar Ortaç borçlarına isyan etti!

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Serdar Ortaç, canlı yayında evine gelen borç ihbarına isyan etti: “Ödemiyorum!”

Serdar Ortaç’ın başı dertten kurtulmuyor: Serdar Ortaç borçlarına isyan etti!
Serdar Ortaç’ın başı dertten kurtulmuyor: Serdar Ortaç borçlarına isyan etti!
GİRİŞ 15.07.2023 11:19 GÜNCELLEME 15.07.2023 11:19
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bir döneme damga vuran popüler sanatçı Serdar Ortaç, son yıllarda borçları ve sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınlar ile adından söz ettiriyor. Şarkıları ve sesi ile geniş bir hayran kitlesi toplayan 53 yaşındaki Ortaç, son yaptığı açıklamayla sevenlerini endişeye düşürdü…

BORCUMU ÖDEMİYORUM!

Sosyal medya hesabından açmış olduğu canlı yayınlarda sık sık hayranları ve takipçileriyle dertleşip içinde bulunduğu sürece isyan eden Ortaç, son paylaşımıyla akıllara durgunluk verdi.

Açmış olduğu canlı yayın esnasında, evine gelen borç ödeme tebligatına tepki gösteren şarkıcı, 'Ödemiyorum lan' diyerek çileden çıktı.

BORÇLARINI SIFIRLAMIŞTI!

Oysa ki geçtiğimiz günlerde borçlarının sıfırlandığını dile getiren Serdar Ortaç şu açıklamayı yapmıştı: “15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • minik icardi 1 ay önce Şikayet Et
    Sonumuzu görüp, sağa sola dönüp. Daha iyi kadere çalış. İki nefes alıp, o büyülü yerin, tadına da iyice alış. Harika sözler Ortaç
    Cevapla
  • minik icardi 2 ay önce Şikayet Et
    Serdar Ortaç'ın eski eşine yazdığı yeni şarkısı Söyle Ona 8 Şubat günü yayında
    Cevapla
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    2024'te müziği bırakırsan hepimiz biteriz serdarcım yaz şarkılarını kim yapacak sen olmasan kimden dinleriz Demet Akalın da album yapmayı bırakıyorum demişti bu hepimizi üzdü şimdiki şarkılar yerine 2006 2008 yazlarında çıkan şarkıları dinliyorum daha iyi şu an seni ve yeşil su'yu dinliyorum. İcardi acti
    Cevapla
  • kim bu 9 ay önce Şikayet Et
    birilerinden bir beklentisi var gibi.
    Cevapla
  • Fırat 9 ay önce Şikayet Et
    Bundan bir cacık olmaz !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!