Miyoplar dünyayı nasıl görür? Miyop olan kişilerin gözlüklerini çıkardıklarında etrafı görüş açısı!

Miyopların gözlüklerini çıkarttıklarında dünyaya nasıl bir çerçeveden baktıklarını hiç merak ettiniz mi? Aynı dünyaya bambaşka açı ve mercekten bakan miyopların etrafınasıl gördüklerini tasvir eden o muhteşem eserler!

Miyoplar dünyayı nasıl görür? Miyop olan kişilerin gözlüklerini çıkardıklarında etrafı görüş açısı!
Miyoplar dünyayı nasıl görür? Miyop olan kişilerin gözlüklerini çıkardıklarında etrafı görüş açısı!
GİRİŞ 05.12.2023 11:51 GÜNCELLEME 05.12.2023 11:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Miyop veya astigmat gibi göz problemi bulunan insanların gözlük veya lens olmadan çevrelerini nasıl ve ne şekilde gördüklerini sanatçı Philip Barlow yağlı boya çalışmalarıyla bizlere sunmuş. Cape Town'lu sanatçının eserleri ilk bakışta odaklanmamış fotoğrafları andırsa da bunların hepsi aslında birer yağlı boya resminden ibaret. İşte, miyopların çevreyi nasıl gördüğü gerçeği!

İstanbul'a yakın denize girilecek yerler ve plajlar: 2023 plaj ücretleri belirlendi!İstanbul'a yakın denize girilecek yerler ve plajlar: 2023 plaj ücretleri belirlendi!

Bu hiper gerçekçi yağlı boya sanat eserleri, miyop bir şekilde dünyayı gören kişilerin sahip oldukları bulanık bakış açısını mükemmel bir şekilde tasvir etmiş. Görme problemi yaşayanların normal görüşe sahip kişilere oranla ne denli farklı bir dünyaları var işte buyurun:

KAYNAK: BORED PANDA
Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Mustafa Türköz 7 ay önce Şikayet Et
    Sanırım ressam miyop tu, zira tıpkı benim gördüğüm gibi çizmiş!
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Uln hemen konuyu ihalara getirilmis bu nasil kfa ne cok heseyi biliyonuz bitiniz olmadi geiniz dfonlunuz yeter
    Cevapla
  • Cam yapamıyoruz: 8 ay önce Şikayet Et
    Evet, yakın ve uzak ikisi bir arada gözlük camıyaptırmak isterseniz, orta kalitedeki cam bile 12.000 TL: İHA yapıyoruz da, gözlük camı için çalışan niye yok. Halbuki 40 yaşını geçenlerin çoğunda, 50'sini geçenlerin hemen hemen hepsinde yakın görme bozuluyor (presbiyopi).
    Cevapla
  • Hasan 8 ay önce Şikayet Et
    Rabbim herkese acil şifalar ihsan eylesin Insallah...
    Cevapla
  • Yani 8 ay önce Şikayet Et
    Evet böyle görüyorum Geceleyin kırmızı ışıkta trafik lambasi, arabalarin arkasındaki kırmızı ışıklar , etraftaki mağazaların benzinliklerin kırmızı ışıkları birbirine giriyo Nostaljik türk filmi gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak