Berna Laçin’den yeni skandal: Din dersini hedef aldığı paylaşımına tepki yağdı

Yine bir skandala imza atan Berna Laçin, okullarda verilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi’ni hedef aldı.

Berna Laçin’den yeni skandal: Din dersini hedef aldığı paylaşımına tepki yağdı
Berna Laçin’den yeni skandal: Din dersini hedef aldığı paylaşımına tepki yağdı
GİRİŞ 19.09.2023 14:21 GÜNCELLEME 19.09.2023 14:26
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Oyuncu Berna Laçin, yine bir skandala imza attı. Daha önce inançlara ve dini değerlere karşı rencide edici paylaşımlarda bulunan Berna Laçin, bu kez de din derslerini hedef aldı.

Okullarda verilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin kaldırılması gerektiğini söyleyen Berna Laçin "Eğitimde bu arada… Zorunlu din bilgisi dersleri yine arttırıldı" çıkışı yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu kadar din bilgisi dersine bari imam hatip lisesi denkliği de verilsin mezuniyette" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin'in yaptığı paylaşıma tepkiye yol açtı. Dini değerlere yönelik çirkin söylemleriyle pek çok Türk halkını kızdıran Berna Laçin'in paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 154
  • Oflu 7 ay önce Şikayet Et
    Rezil kadın. Sen sus. Kokuştun
    Cevapla
  • Adnan celik 7 ay önce Şikayet Et
    Bu kadını lutven türkiye cumuriyetinden sürülmesi lazım mal varlığına elkonulmasi boyle insanları geliştireceksin buz denizine gonderecek devlet
    Cevapla
  • Çiçek 7 ay önce Şikayet Et
    TABİ SİZE HER ŞEY. Ahlaksızlık Serbest. OLSUN ALLAH KADINLARA NE Emrediyor haberi olmayan sadece itiraz eder hele inancı yoksa SEYTANİN KUKLASİ Olur ALLAH KORUSUN merak etmeyin zenginde ünlü. ölüyor gelen gidiyor
    Cevapla
  • yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    yaşassın cehennem
    Cevapla
  • Adnan 7 ay önce Şikayet Et
    En son dini konularda konuşacak kişisin sen şahsiyeti bozuk kadin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı