Feyza ve Çağatay çifti, ünlü siyasetçileri buluşturdu!

AK Parti eski İBB Grup Başkanvekili Temel Başalan'ın kızı Feyza Başalan, danışmanlık şirketi sahibi tanınmış organizatör Hasan Karataş’ın oğlu Çağatay Karataş'la evlendi. Haliç Kongre Merkezi’ndeki nikah siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Feyza ve Çağatay çifti, ünlü siyasetçileri buluşturdu!
Feyza ve Çağatay çifti, ünlü siyasetçileri buluşturdu!
GİRİŞ 25.09.2023 00:46 GÜNCELLEME 25.09.2023 02:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti eski İBB Grup Başkanvekili Av. Temel Başalan'ın kızı Feyza ile danışmanlık şirketi sahibi tanınmış organizatör Hasan Karataş’ın oğlu Çağatay Karataş'ın düğünü birçok ünlü siyasetçiyi buluşturdu.
 

Feyza ile Çağatay çiftinin nikahını  Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken kıyarken, Karataş çiftine evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkanvekili eski Başbakan Binali Yıldırım teslim etti. Yıldırım’ın gelin ve damada yaptığı espriler de nikah törenine damga vurdu.

AK PARTİLİLERİN AKIN ETTİĞİ NİKAH

Feyza Başalan ve Çağatay Karataş’ın dünyaevine girdiği nikah töreni birçok ünlü siyasetçiyi de bir araya getirdi. Yoğun bir katılımın olduğu nikahta, gelin ve damadın anne babası davetlileri kapıda karşıladı.

ÇİFTİN NİKAHINI EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN DENİZ KÖKEN KIYDI

Feyza ile Çağatay çiftinin Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen nikahını Eyüpsultan Belediye Başkanı Ordulu Deniz Köken kıydı. Mutlu çifte evlilik cüzdanını ise Binali Yıldırım teslim etti.

Çiftin nikah şahitleri arasında eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu gibi isimler de vardı.

ÜNLÜ SİYASETÇİLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Nikah törenine, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, eski Hazine ve Maliye Bakanı Naci Ağbal, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Meclis İdari Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da katılım sağlayarak Feyza-Çağatay çiftinin mutluluğunu paylaştı.

AK PARTİ'DEN ÜST DÜZEY İSİMLER ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI

Nikaha AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Ordulu Osman Nuri Kabaktepe, eski ve yeni milletvekilleri, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ve Ordu'dan gelen davetliler de yer aldı.

Öte yandan Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli de, kelimenin tam anlamıyla ünlüler geçidine sahne olan nikaha katılım sağlayarak, çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Dadas 7 ay önce Şikayet Et
    Kız güzelmiş yazık olmuş
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    herkesin dugununemi gitsinler saka gibi
    Cevapla
  • burhan 7 ay önce Şikayet Et
    Siyasiler hep açılışlarda kendi kurumlarının programı dışına çıkmıyor. Oy istemeye gelince halkın yanına gidiyorsunuz. Seçimden sonra halkı ziyaret etmiyorsunuz. Yüreğiniz varsa halkın içine girin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...