Zabıta bile şaşırdı! Dilenci 15 dakikada bin 200 lira topladı

İzmir'in Konak ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin üzerinden bin 200 lira nakit para çıktı. Yakalanan dilenci, paraları 15 dakika içerisinde topladığını söyleyince zabıta ekipleri şaşkına döndü.

GİRİŞ 02.10.2023 15:53 GÜNCELLEME 02.10.2023 16:28
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bugün sabah saatlerinde Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve yakınlarında çalışma yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, dilencilik yaparken gördükleri bir kişinin yanına gitti. Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki zabıta noktasına götürülen ve adının E.G. olduğu öğrenilen bir kişi, topladığı paraları zabıtaya teslim etti.

ZABITA BİLE ŞAŞIRDI

Üzerinden bin 200 lira çıkan dilencinin, paraları 15 dakikada topladığını söylemesi üzerine paraları sayan zabıta ekipleri bile duruma şaşırdı. Dilencilik yaparken yakalanan E.G.'ye idari işlem uygulandı.

Zabıtadan yapılan açıklamada ise, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü olarak halkımızın alışveriş için yoğun olarak kullandığı Kemeraltı Çarşısı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve sorumluluk alanlarımızda dilencilere yönelik faaliyetlerimiz devam etmekte olup vatandaşımızın huzurunu bozan, duygu sömürüsü yapan kişilere karşı çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam etmektedir" sözlerine yer verildi.

 

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Kerem 6 ay önce Şikayet Et
    50 kere de ceza kesseniz vazgeçmez dilenmekten. Hepimizden kat kat zengin olmuştur şimdiye kadar.
    Cevapla
  • ASLI 6 ay önce Şikayet Et
    İzmirin dilencisi bile donla dileniyor :)
    Cevapla
  • kıbrıs şahini 6 ay önce Şikayet Et
    bu dilencilere para verenleri rabbime havale ediyorum.
    Cevapla
  • Cancan 6 ay önce Şikayet Et
    Nesine sasirmislar ustelik birdevzabitalar !? Dilenciye para vermeyin cunku senden benden zengin olduklari kesin birde dilencilerin tiyatrosuvsuperdir hep acikli bir hikayeyle ayakta uyutur ustunden gecer haberin olmaz ya dilenci ya dolandirici ikiside ayni tipdir!? Ikisindende nefret ederim ac gozlu hic doymayan figuranlar!?
    Cevapla
  • Varyemez amca 6 ay önce Şikayet Et
    Senden zengin olabilir ama benden zengin olması biraz zor
    Cevapla
  • Bursalı 6 ay önce Şikayet Et
    Aşkolsun adama bir çay ısmarlamadınız mı........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!