Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşandı

Gazteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

GİRİŞ 03.10.2023 16:08 GÜNCELLEME 03.10.2023 17:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Boşanma davası, bugün İstanbul 2. Aile Mahkemesinde görüldü. Çift, duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi. Önce görüntü alınmasını istemeyen çift, basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi.

Nagehan Alçı, "Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz" dedi.

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" diye yanıtını verirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Güzel dostça, herşey iyi" şeklinde cevap verdi.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • Kenan Koç 7 ay önce Şikayet Et
    gülerek ayrılık. yedeklerindendir
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    evlimiydiniz ki. anlaşmalı ayrılık evlilikte anlaşmalımıydı diye geliyor
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bunlar bir nr fetöcü,bunlara neden kimse dokunmadı çok merak ediyorum hatta gazeticerin mahrem hoca yapılandırmasında büyük rol almışlardır nazlı ılıcak bir konuşsa yanar bu ikili..ama devlete biliyor var birşeyler...bu rasim hiç çıkmazdı siyaset programlarından ne olduda ordan emekli oldu...bunları bilen varmı hiç...
    Cevapla
  • yakupceylan 7 ay önce Şikayet Et
    2 sevimsiz iyı 0lmuş
    Cevapla
  • aziz y 7 ay önce Şikayet Et
    Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı..seveni az ikili
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'