Avcılar'da oturduğu evi benzin dökerek yaktı

Avcılar'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen E. A., oturduğu evi benzin dökerek yaktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GİRİŞ 21.11.2023 16:34 GÜNCELLEME 21.11.2023 16:59

Yangın, 14.15 sıralarında Denizköşkler Mahallesi, Karaman Sokak'taki 5 katlı binanın 4'üncü katında meydana geldi.

Daireden dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürüldü. Evdeki eşyaların üzerine kapının önünde bulunan 5 litrelik su şişesi içerisine doldurulan benzinin dökülerek yangının çıkarıldığı belirlendi. E.A.'nın oturduğu evdeki eşyaların üzerine benzin dökerek yaktığı öğrenildi. E.A.'nın kardeşi Emircan A., kardeşinin daha önce böyle bir şey yapmadığını ifade etti. Aynı binada oturan Metin Sevinç ise, "Kapı komşuyuz. Bağırma sesi duydum. Kavga olduğunu sandım. Yangın olduğunu görünce ana doğalgaz hattını kapattım, itfaiyeyi aradım. Kısa sürede gelip müdahale ettiler. Evde bir genç varmış, yangını o çıkarmış" dedi

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’