Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı

Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı.

GİRİŞ 24.11.2023 09:05 GÜNCELLEME 24.11.2023 09:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan sosyal medya fenomeni O.M.'nin kullandığı yarış motosikletinin ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen 2 şüphelinin kullandıkları bir aracın uyuşturucu taşıdığını ve İzmir'e doğru geldiklerini tespit etti.

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE TUTUKLANDI

Kemalpaşa ilçesinde polis ekiplerince durdurulan yarış motosikleti ve araçta arama yapan polis ekipleri tarafından, 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 tabanca ve 11 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan O.M. ve diğer 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

TEHLİKELI SÜRÜŞLERİYLE TANINIYOR

Video platformu Youtube'a attığı tehlikeli motosiklet sürüşü videolarıyla tanınan O.M., içeriklerinde süratli motosiklet kullanma, polise yakalanmamak için plakasına katlanır düzenek yaptırmakla da izleyicilerin tepkisini çekmişti.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Zaten sosyal medya fenomenliği diye bir meslek yok.Yani bu adamların sosyal medyada şebeklik yapmanın yanında para kazanmak için de birşeyler yapması lazım ki en kolayı torbacılık bunun yaptığı gibi.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 5 ay önce Şikayet Et
    bu tober midir tuber midir bunları devletimiz bi toplasın hepsini birde tuber mi muber mi tok kot midir nınram mıdır bunları bi kapatsın artık bu rezillikler bitmiş olur tuber ve torbacı kimbilir neler neler vardır hem ahlak bozuculuk yapıyorlar her torbacılıkkk buna devletimiz ki İç İşleri bakanımız bi çözüme ulaştırması gerek acilinden hemde................
    Cevapla
  • osman 5 ay önce Şikayet Et
    Mesela buna ceza katlanmalı; yaptığı suçun gereçlerini kullanarak paylaşım yapıyor.
    Cevapla
  • Numan 5 ay önce Şikayet Et
    hızlı ve torbacı
    Cevapla
  • DADAŞ 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlar iyice şımardı sosyal medya soytarıları gereken cezayı versinler içerden çıkmasınlar hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri