Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi görenleri şaşırttı! Gözler anneden geliyor…

Sosyal medya hesabından kız kardeşi ile yaptığı paylaşımla hayranlarından beğeni toplayan Oktay Kaynarca’yı Instagram hesabından 1.8 milyom kişi takip ediyor. Peki Oktay Kaynarca’nın kız kardeşi kim?

Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi görenleri şaşırttı! Gözler anneden geliyor…
Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi görenleri şaşırttı! Gözler anneden geliyor…
GİRİŞ 17.12.2023 12:03 GÜNCELLEME 17.12.2023 13:18

Birçok başarılı projeye imza atan Oktay Kaynarca son olarak, Atv'nin sevilen dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i olarak sevenlerinin karşsında. Özel hayatı ile de dikkat çeken Oktay Kaynarca başarılı oyunculuğu ile beğeni topluyor. Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sefer kız kardeşi Meryem ilgi odağıydı. Benzerliği ile dikkat çeken Meryem Kaynarca, gözleri aileden mirasmış dedirtti.

MAVİŞ GÖZLER AİLEDEN MİRAS!

Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı kız kardeşi Meryem Kaynarca ile olan gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. "Çok güzelsiniz maşallah" yorumları yapılırken ağabey kız kardeş benzerliği de takipçilerinin gözünden kaçmadı. Peki, Oktay Kaynarca ile kız kardeşi Meryem Kaynarca'yı siz benzetebildiniz mi? İşte Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi Meryem Kaynarca!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi Meryem ile paylaştığı gönderide benzerlikleri büyük ilgi gördü.

Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi Meryem Kaynarca ile olan poz “mavi gözler anneden geliyormuş“ dedirtti!

Oktay Kaynarca ve kız kardeşi güzel mavi gözlerini meğer annesinden almış.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama