Ataşehir'de park halindeki araçta üzen olay

Ataşehir'de park halindeki otomobilin içinde kalp krizi geçiren adam vefat etti.

GİRİŞ 22.12.2023 07:24 GÜNCELLEME 22.12.2023 09:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, saat 05.00 sıralarında İstanbul Ataşehir ilçesi, İstanbul Çevre Yolu Kadıköy istikametinde yaşandı. İddiaya göre Z.U.U. hakimiyetindeki şahıs 34 YM 2552 plakalı aracıyla seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle aniden emniyet şeridine aracını park etti

.

Saatlerce aracıyla yol kenarında duran sürücüyü yoldan geçen vatandaşlar fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, polis ekipleri, sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı açıklamada aracın içindeki sürücünün kalp krizi geçirerek öldüğünü belirledi. Araç içerisinde ölen Z.U.U. sağlık ekipleri tarafından adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun en azından kenara cekebilmiş başka kimseye zarar vermeden
    Cevapla
  • Hikaye 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    zorla vurulan aşıların sonucudur bu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    mekani cennet olsun insaallah
    Cevapla
  • adalı 54 4 ay önce Şikayet Et
    haberin başlığı yanlış adamcağız kazaya sebeb vermemek için kenara çekmiş belki zamanında müdahale olsa kurtulurdu Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!