Uzun namlulu silah ile sevgili dehşeti: Şakalaşıyorduk

Bayrampaşa'da Eliz K. sevgilisi Nazlı Elmas'ı uzun namlulu silah ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.

GİRİŞ 18.01.2024 14:36 GÜNCELLEME 18.01.2024 14:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, dün 23.00 sıralarında Altıntepsi Mahallesi'nde Eliz K. (25) uzun namlulu silahla ateş ederek kız arkadaşı Nazlı E'yi (24) ağır yaraladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Nazlı E., Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 4 mermi isabet eden genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis ekiplerinin evde yaptığı aramada uzun namlulu silah ele geçirilirken, şüpheli Eliz K. de hastane çevresinde yakalandı.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli Eliz K., verdiği ifadede, sevgilisi Nazlı Elmas'ı şakalaştıkları sırada yanlışlıkla vurduğunu iddia etti.

Eliz K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • HAKAN'IN FİKRİ 3 ay önce Şikayet Et
    o silahın bir bayanda ne işi olur bu ne sacmalık neyin kafası
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    şaka komik olunca 4 kere yapmışlar şakayı
    Cevapla
  • yakup 3 ay önce Şikayet Et
    arkadaş seçiminin önemi. bir de sevgili yapmış. barzo
    Cevapla
  • Haci 3 ay önce Şikayet Et
    Şakayla bıtane patlasın 4 bana şaka değil imha etmektir
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bu silahı nerden bulmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...