70 yaşındaki adamı 'oy vermeyecek' diye bu hale getirdiler

Gece saatlerinde evine gitmek üzereyken darp edilen 70 yaşındaki Mehmet Akkaş’ın başına çok sayıda dikiş atılırken olayın sebebi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

GİRİŞ 21.02.2024 14:02 GÜNCELLEME 21.02.2024 14:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay önceki gün Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşandı. 70 yaşındaki Mehmet Akkaş, gece saatlerinde misafirlikten döndüğü sırada saldırıya uğradı. Vücuduna aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Akkaş, köy muhtarını arayarak yardım istedi. 

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Mehmet Akkaş'ın başına çok sayıda dikiş atıldı. Şüphelendiği kişileri jandarmaya bildirerek şikayetçi olduğunu anlatan Mehmet Akkaş, adalete güvendiğini ve olayın sebebinin muhtarlık seçimleri olduğunu öne sürdü.

Başka bir adaya oy vermesi istendiği için sürecin bu duruma geldiğini öne süren Akkaş, şöyle dedi:

"Ben akşam saatlerinde eşim ile komşu ziyaretinden dönerken üç kişi yoluma pusu kurdu, darp edildim. Başıma sopalarla vurulup ölümcül darbeler aldım. Köy muhtarımız tarafından ambulans ile Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldım. Beyin kanaması geçirme tehlikesi karşı sabah saat 10'a kadar hastanede müşahede altında kaldım. Başıma 30'dan fazla dikiş atıldı. Benim şikayetçi olduğumu haklı olduğumu anladıklarından engelli oğluma iftira atarak suçlayamaya kalktılar.Oğlum köy halkı tarafından sevilen bir çocuktur. Jandarma ekipleri de köy halkına sorarak suçsuz olduğu anlaşıldı. Benim canıma kast edenler başka bir şekilde iftiralar atarak ört bas etmeye kalkıştılar. Ben adalete güveniyorum benim canım bir oydan önemli değil. Görüşlerim farklı olabilir. 70 yaşında bir insanım. Karşı koyacak durumum da yok. Bu kişiler daha önce yakınlarımın mallarına zarar vererek göz dağı verdiler. Benim köyde huzurum kalmadı, psikolojik olarak da etkilenmeye başladım. Artık bu kişiler farklı bir adayı destekleyerek oylarımızı değiştirtmeye çalışıyorlar. Adalete güvenin sonsuz bu kişilerin gerekli cezaları almasını istiyorum, köyde huzurumuz kalmadı."

Mehmet Akkaş, yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı. Olayın ardından darp raporu olarak kendisini darp edenler hakkında şikayetçi olduğunu belirtti.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 13
  • aga 2 ay önce Şikayet Et
    Bu tür olaylarda adaylar hakkında soruşturma başlatılmalı ve aleyhe bariz şüphe de bile adaylıktan men edilmeli..
    Cevapla
  • kamılbcetın 2 ay önce Şikayet Et
    muhtarlıklara boyle zam yaparsan dahaneler olacak kaldırın gıtsın koylerde herkez bırı birine dusman oluyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Evet mühtarlıklar kaldırılmalı
    Cevapla
  • aksaray 2 ay önce Şikayet Et
    illerde-ilçelerde ve belediye olan beldelerdeki mahalle muhtarlıkları kaldırılmalı. yani muhtarların hiç bir sorumluluğu yok. muhtara iş de düşmüyor. bütün işlemler zaten nufus müdürlüklerinde yapılıyor. birde muhtara asgari ücret ödeniyor.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    artık belediye başkanlığı ve muhtarlık bence kalkmalı her ilcede devletin atadığı kaymakam vali var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik