Sultangazi'de hayır yemeğine silahlı saldırı! Bacağından vurularak yakalandı

Sultangazi'de bir hayır yemeğine motosikletle gelen iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Şans eseri yaralı olmazken ekipler iki şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden biri ekiplerin açtığı ateş sonucu bacağından vurularak yakalandı.

GİRİŞ 03.03.2024 12:05 GÜNCELLEME 03.03.2024 12:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Gazi Mahallesi 1413 Sokak'ta saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre motosikletli M.S.B.ve B.K. , sokağa gelerek hayır yemeği verildiği sırada ateş etmeye başladı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar saldırganların peşinden koştu. Saldırıda yemeğe katılanlardan şans eseri yaralanan olmazken, ihbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

BACAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaçan saldırganların peşine düştü. Polisin kovaladığı şüphelilerden biri polise ateş açtı. Şüpheli ayağından vurularak yaralı şekilde yakalandı. Şüphelilerden birinin üzerinde ise çelik yelek bulundu. Yakalanan iki şüpheli de polis merkezine götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri yerdeki boş kovanları ve motosikleti inceledikten sonra muhafaza altına aldı. Silahlı saldırının suç örgütü lideri Volkan Rençber'in dayısının lokma hayır yemeği verildiği sırada gerçekleştiği öğrenildi. Polis ekipleri çok yönlü olarak çalışma başlatırken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • 1 ay önce Şikayet Et
    Sultangazi,gop,güngören,esenler,bayrampaşa…
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi