Kadıköy’de ‘makas’ kavgası! Rahat tavırlı sürücüyü linçten polis kurtardı

Kadıköy’de “makas” attığı ileri sürülen ve daha sonra iki araca çarparak kazaya neden olan sürücü, rahat tavırlarıyla diğer sürücüleri çileden çıkardı. Yaşanan tartışmada sürücüyü linç girişiminden trafik polisi kurtardı.

GİRİŞ 05.03.2024 11:19 GÜNCELLEME 05.03.2024 11:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, önceki hafta salı günü saat 21.00 sıralarında Kadıköy’de bulunan Bostancı Köprüsü altında meydana geldi. 

İddiaya göre bir sürücü, seyir halinde ilerlediği esnada diğer araçlara “makas” atarak ilerlemeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü, iki araca çarparak kaza yaptı. 

Kendisiyle birlikte iki araçta büyük maddi hasar meydana gelen kazada, olay yerine gelen trafik polisleri rahat tavırlar sergileyen sürücüyü diğer vatandaşların elinden güçlükle kurtardı. 

Dakikalarca küfürlerin havada uçuştuğu anlarda polis ekipleri araya girerek kazaya karışan sürücüleri sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 15
  • A.d. 1 ay önce Şikayet Et
    Suriyelidir mutlaka!!!!!!!!
    Cevapla
  • İnsanlık 1 ay önce Şikayet Et
    Senin kanın ne ırkçımısın?? Avrupalı amerikalı gibi elinde müslğman kanımı var. Önce kanını sorgula insan ol
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    İşte bahsettiğim sığırlardan biri daha. O kadar çoklar ki. En sağ şeritten ani bir hareket ile sola dönmek isteyen sığır mı istersin. Sol şeritte 60 ile giden sığır mı istersin. Sağ şeritte 100 km hızı az zannedip selektör yapan sığır mı istesin. Say say bitmez sığır çok. İpini koparan İstanbul'da.
    Cevapla
  • AY YILDIZLI 1 ay önce Şikayet Et
    Sığırlara hakaret etme. onlarım etinden sütünden derisinden herşeyinden faydalanırsın. Bunların ne faydası var Ssdece havayı ve çevreyi kirletiyor
    Cevapla
  • Sancar 1 ay önce Şikayet Et
    Polis zaten az orada ,bırakın görmezden gelin biraz ıslatsınlar bu magandayı,zaten cezası yok,maddi zararlar için de dava yıllarca sürer,insanların içi soğurdu biraz..
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    ehliyetini elinden süresiz alacaksın böyle aşağılık yaratıkların. buna rağmen araç kullanırsa olası kasttan yargılayacaksın.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Lütfen polislerin yetkisini genişletin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı