İzmir’de eğlence mekanına silahlı saldırı!

İzmir’in Konak ilçesinde bir eğlence mekanına silahlı saldırı düzenlendi. Korku dolu anların yaşandığı olayda ölü ya da yaralı bulunmazken, iş yerine 4 kurşunun isabet ettiği öğrenildi.

GİRİŞ 08.03.2024 09:44 GÜNCELLEME 08.03.2024 09:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 03.00 sıralarında Alsancak Semti Gazi Kadınlar Sokağı’nda meydana geldi. Sokaktaki bir eğlence mekanına motosikletli yüzü kapalı ve kasklı 2 şüpheli tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu esnada iş yerinin bitişiğinde yer alan bir diğer eğlence mekanı önündeki müşteriler panikle kaçışırken, şüpheliler ise hızla olay yerinden uzaklaştı.

SALDIRI VE PANİK ANI KAMERADA

Yaşanan saldırı ve korku dolu anlar bitişikteki iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde; motosiklet sürücüsünün hızla eğlence mekanının bulunduğu sokaktan ilerlediği esnada, arkada oturan şahsın iş yerine tabancayla ateş ettiği ve bu esnada bitişikteki eğlence mekanının önünde bulunan müşterilerin panikle kaçıştığı yer alıyor.

4 MERMİ İSABET ETTİ

Olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan çalışmalarda iş yerinin duvar ve giriş kapısı camına 4 mermi isabet ettiği belirlenirken, korku dolu saldırıda çevredeki insanlardan yaralanan olmadığı tespit edildi. Kaçan saldırganlardan birisinin F.M. isimli şahıs olduğu değerlendirilen olayla ilgili, şüphelileri yakalamak için polis ekiplerince geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 5
  • Olağan İşler 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet ve kanun otoritesinin yine devlet eliyle iğdiş edildiği Türkiye gibi, " Çökmekte Olan Ülkeler"de şaşılacak bişey değil bu...
    Cevapla
  • misafir3 1 ay önce Şikayet Et
    dem in olduğu yerde huzur olmaz. chp eşittir pkk oradaki kürtler azılı türk düşmanı. asıl silahlı çatışma seçim zamanında türkiyenin bir çok ilinde özellikle istanbulda dem liler gerçek pkk kılığına girip katliam yapacaklar diye medyada söyletintiler dolaşıyor. emniyet birimleri lütfen tekayyuzda olsunlar.
    Cevapla
  • Atatürkçü Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Pekaka'dan medet uman DEM' li cahape izmir' imizi ne hale getirdi !!!!!
    Cevapla
  • tolgam 1 ay önce Şikayet Et
    sokağın ismi enterasan gazi kadınlar sokağı bu sokak içkiden taşları bile çürüdü
    Cevapla
  • fakirullah 1 ay önce Şikayet Et
    Bu motosiklet li kasklı larda çok olmaya başladı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti