Yetim Vakfı, İstanbul'da çocuklar için ramazan karşılama şenliği düzenledi

Yetim Vakfı gönüllülerince İstanbul'da düzenlenen ramazan karşılama etkinliğinde, balonlarla süslenmiş nostaljik minibüsle çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Yetim Vakfı, İstanbul'da çocuklar için ramazan karşılama şenliği düzenledi
Yetim Vakfı, İstanbul'da çocuklar için ramazan karşılama şenliği düzenledi
GİRİŞ 09.03.2024 10:34 GÜNCELLEME 11.03.2024 09:26

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, "Bu Ramazan Kalbine Dokun" sloganıyla, çocuklara ramazanın heyecanını yaşatabilmek için bu yıl da şenlik düzenlendi.

Şenlik kapsamında balonlarla süslenmiş nostaljik minibüsle Fatih'ten yola çıkan gönüllüler, sokak sokak gezerek çocuklara hediye dağıttı.

Eyüp Sultan Camisi önünde de devam eden şenlikte, çocuklara, kumbara, çocuk dergisi, seccade, takke ve başörtüsü gibi çeşitli hediyeler bulunan paketler verildi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!