Trafikte dehşet! Oğlu arabayla çarptı, kendisi sopayla saldırdı

Erzurum'da oğlu otomobiliyle kaza yapan şahıs, olay yerine giderek, diğer sürücüye sopayla saldırdı. Karşı tarafın da karşılık vermesiyle kavga çıktı, polis olaya müdahale etti.

GİRİŞ 13.03.2024 12:06 GÜNCELLEME 13.03.2024 12:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Ehliyetsiz sürücü S.G.'nin (18) kullandığı 25 AY 338 plakalı otomobil, Erkan A. (47) yönetimindeki otomobile çarptı. 

Her iki araçta hasar oluşurken, olay yerine gelen S.G.'nin babası Eyüp G. (46), Erkan A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Eyüp G. aracından aldığı sopa ile Erkan A.'ya saldırdı. 

Erkan A. da aracından aldığı çakı ve demir levye ile Eyüp G.'ye karşılık verdi. S.G.'nin "Durun, yapmayın" sözlerine rağmen sakinleşmeyen tarafları, ihbarla gelen polis ayırdı. Yaralanan Eyüp G. ambulansta tedavi edilirken, taraflar daha sonra polis merkezine gidip, karşılıklı şikayetçi oldu.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 5
  • sacit 1 ay önce Şikayet Et
    polise zahmet olmuş
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    ulan aşağılık potansiyel katil. hem ehliyetsiz oğluna araba veriyorsun hemde suç bastırıyorsun. sizin planlayarak adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmanız lazım.
    Cevapla
  • serdar 1 ay önce Şikayet Et
    Oğlun ehliyetsiz arabayla kaza yapmış hala üste çıkıyorsun,Sen her şeyş alttan alman gereken kişisin
    Cevapla
  • yedi emirler 1 ay önce Şikayet Et
    Cehalet kadar ağır bir hastalık yok desek yalan olmaz...
    Cevapla
  • Gökmen gökmen 1 ay önce Şikayet Et
    elinde bicak ta var, , plakada eksik harf var ay i olcakmis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı