Hortum, kürek, sandalye, tencere, motor! Kan donduran vicdansızlık...

İzmir’de hortum, kürek, sandalye, tencere ve motorla acımasız bir şekilde köpeğe saldıran adamın görüntüleri kan dondurdu.

GİRİŞ 17.03.2024 14:07 GÜNCELLEME 17.03.2024 14:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.00 sıralarında İzmir’in Urla ilçesine bağlı Kuşçular Mahallesi’nde meydana geldi. Evinin yakınında bulunan araç lastik tamiri yapan komşu iş yerine gelen M.K. isimli şahıs, eline aldığı hortumla iş yeri önünde zincirle bağlı olan köpeğe vurmaya başladı. 

ÖNCE HORTUMLA SALDIRDI, ARDINDAN NE BULURSA…

Acımasız saldırgan defalarca köpeğe hortumla vururken, hayvan can havliyle zincirinin uzadığı mesafece kendisinden kaçmaya çalıştı. Hırsını alamayan saldırgan, etrafta bulunan bir motosikleti de devirdikten sonra hortumla vurduğu köpeğin daha sonra başına bir demirle, akabinde ise eline aldığı kürekle vurdu. 

Şüphelinin köpeğe saldırdığı anlarda yanında bulunan iş yeri çalışanı çocuğun ise koktuğu için şahsa müdahale edemediği ileri sürüldü. Köpeğe yapılan saldırı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansırken, köpeğin sahibinin saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, aldığı darbeler sonrası başı yarılan köpeğin sahibi tarafından veterinere götürülerek tedavi altına alındığı bildirildi.

ARACINA ZARAR VERDİĞİ İÇİN SALDIRMIŞ

Öte yandan, M.K.’nin köpeğe saldırdığı anlara ait güvenlik kamerası görüntülerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki yağarken, başlatılan soruşturma sonucunda saldırgan M.K. ve olay anında kendisine müdahale edemeyen iş yeri çalışanı jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Jandarmadaki ifadesinde, aracına zarar verdiği için köpeğe saldırdığını söylediği öğrenilen M.K. ve iş yeri çalışanı şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 8
  • Kontrol Edilmeli 1 ay önce Şikayet Et
    Bence akli dengesinin yerinde olup olmadığı, suça meyilli olup olmadığı bir psikiyatr tarafından müşahede altına alınmalı. Belki de suç ehliyeti yoktur. Toplumu tehdit eden bir durum olabilir. O zaman doğrudan akıl hastanesine kaldırılır. Hoş içimizde dolaşan, dışarıdan bakınca fark edilmeyen ama aslında psikolojik desteğe ihtiyaç duyan o kadar hasta var ki.
    Cevapla
  • ÇAycuma67 1 ay önce Şikayet Et
    Tek kelime zavalli yaratik
    Cevapla
  • ziyaretti 1 ay önce Şikayet Et
    Senin yahudilerden farkın ne onlar savunmasız Müslümanlara işkence ediyor sense bire gafil Müslümanım diye geçinen zavallı yaratık Allahın dilsiz kulları olan savunmasız hayvana saldırıyorsun şu mübarek ramazan ayında yazık sana yazık
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kısasa kısas
    Cevapla
  • RTEEBU 1 ay önce Şikayet Et
    Hayvandan daha aşağı yaratık....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!