İstanbul'da ulaşım çilesi kavgaya dönüştü! 'Metrobüse senin yüzünden binemedim'

İstanbullunun yıllardır yaşadığı ulaşım çilesi hemen hemen her gün farklı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Son olarak Zincirlikuyu metrobüs durağında iki vatandaş arasında kavga çıktı.

GİRİŞ 20.03.2024 12:23 GÜNCELLEME 20.03.2024 12:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Zincirlikuyu metrobüs durağında bekleyen bir kişi, önündeki kişinin aracın dolu olduğunu öne sürerek metrobüse binmemesi sebebiyle aracı kullanamadı. Bunun üzerine ikili arasında yaşanan kavgayı duraktaki diğer yolcular güçlükle ayırdı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Şişli Zincirlikuyu metrobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre en önde bekleyen bir yolcu, metrobüsün dolu olduğunu söyleyerek araca binmedi. Ardından arkasında duran diğer yolcu ise önde bekleyenlerden dolayı metrobüsü kullanamadı. 

Bunun üzerine iki vatandaş arasında kavga çıktı. Kavganın büyüdüğünü fark eden diğer yolcular ise araya girerek tartışmayı güçlükle sonlandırdı. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    herşey çok güzel olacak ti
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yahu adamlar akp kazanmasın diye çocuğunu ekrem çocuğunu öldürse oy verir. Ulaşımda sorun çok diye mi vermicek. Türk islam düşmanlığını hafife almayın. Yine diyorum ; sandık başında adamın çocuğunu öldür,adam gider yine oy verir ekreme.
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Geliyor MURAT KURUM İNŞAALLAH
    Cevapla
  • Şeref 1 ay önce Şikayet Et
    Verin oyları EKO ya sürünün doya doya
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    MilletimizOy Vermicek Kimsede Sürünmeyecek İNŞAALLAH İstanbul MURADINA Ericek
    Cevapla
  • abdullah 23 1 ay önce Şikayet Et
    bu halk hizmete layık değil.bizler ekreme layıkız ekremle tam yol ileri. bir sonraki metrobüsle gitsen ne olur,sıkıştırmanın ne anlamı var nereye yetişeceksin, anlayışsız, bencil,kibirli,nankör bir toplum olduk tam ekremliğiz.
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Tamyol ileri Sonu TEPE TAKLAK
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    eğri oturup doğru konuşmak lazım ankarada belediye otobüsleri mansur yavaş gelince azaldı.aynı cile ankaradada var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...