Sadece 3 dakikada yetti! 15 milyonluk altını böyle çaldılar

Esenyurt’ta bir kuyumcuya giren maskeli 5 hırsız sadece 3 dakika içerisinde 15 milyonluk altın çaldı.

Sadece 3 dakikada yetti! 15 milyonluk altını böyle çaldılar
Sadece 3 dakikada yetti! 15 milyonluk altını böyle çaldılar
GİRİŞ 22.03.2024 16:53 GÜNCELLEME 22.03.2024 16:53

Olay, 04.00 sıralarında Esenyurt’ya yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir araç ile kuyumcu dükkanının önüne gelen hırsızlar, dakikalarca etrafı kolaçan etti.

 

Kimsenin olmadığından emin olan 5 şahıs, işyerinin kepenk ve kapı camını kırarak içeri girdi. Şahıslar 3 dakika içinde kuyumcu dükkanının vitrinlerinde bulunan altınları yanlarında getirdikleri çuvala doldurarak kaçtı.

Toplamda 15 milyonluk ziynet eşyası çalan hırsızlar olayın ardından kayıplara karışırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri konu ile ilgili çalışma başlattı.

O anlar kamerada

Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, yüzleri maskeli 5 şahsın araç ile gelerek etrafı kolaçan ettikten sonra kuyumcunun kapı camı ile kepengini kırdıkları ardından içerideki altınları çuvala doldurarak kaçtıkları görüldü.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması