Şoför değil boksör çıktı! Duyduğu bir cümle çileden çıkmasına yetti

Bayrampaşa'da İETT şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Şoför, "Bırakırım bu mesleği. Boksörüm ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdüğü o anlar cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

GİRİŞ 26.03.2024 12:41 GÜNCELLEME 26.03.2024 12:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, Pazartesi günü öğle saatlerinde Bayrampaşa - Fatih seferini yapan 32 A hat numaralı İETT otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre yaşlı kadın yolcu, pazar çantasıyla otobüsten inmeye çalıştığı sırada kapıların erken kapanması nedeniyle otobüsten inemedi. 

Aynı durumun birkaç kez daha tekrarlanmasına sinirlenen başka bir yolcu ise, duruma tepki gösterdi. Bu kez diğer yolcularla şoföre tepki gösteren yolcu arasında tartışma çıktı. 

"BÖYLELERİNİ ŞOFÖR YAPIYORLAR MEMLEKETTE"

Şoförün herkese bağırdığını söyleyen yolcu yaşlı bir adama, "Böylelerini şoför yapıyorlar memlekette. Sen de burada avukatlık yapıyorsun. Adamın psikolojisini kontrol ettireceksin. Konuşma sen ihtiyar. Ne biliyorsun da konuşuyorsun ?" sözleriyle tepki gösterdi.

"HERKESE BAĞIRIYOR"

Diğer yolculara da sert çıkan yolcu "Çoluğa çocuğa bağırıyor kimse bir şey demiyor. Senin kızın yok mu? Benim de kızım okula gidiyor. Herkese bağırıyor" diye konuştu. 

"PSİKOLOJİSİ BOZUK" SÖZÜNÜ DUYDU, YOLCUNUN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bir başka yolcu ise, "Arkadaşım insan gibi konuş. Ekmeği için uğraşıyor" sözleriyle şoförü savundu. Bunun üzerine şoför, "Psikolojisi bozuk" diyen yolcunun üzerine yürüdü. 

Şoför "Öldürürüm seni. Neden bağırıyorsun? Sana hizmet etmeye çalışıyorum. Bırakırım bu mesleği, burada beklerim seni" derken yolcu şoföre ve diğer yolculara tepki göstermeye devam etti. 

ŞOFÖR DEĞİL BOKSÖR ÇIKTI!

Araya giren yolcular ikiliyi ayırdı. "Bana bir kere kapı çarptı. Kafamı vurdum" diyen yolcu otobüsten inerken, kavganın ardından otobüsü çalıştıran şoför ise, "Kimseye bırakmam boksörüm ben" diye konuşmaya devam etti.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 7
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Çok büyük bir "saygısızlık terbiyesizlik" sorunu var. Kesinlikle düzelmez. Başta kafirlerden münafıklarlardan hastalıklar bulaşmasın. En önemlisi azgın nefisler ile hareket ederek yaşanmaz. Sadece Allah cc için yaşanır. Peygamber Efendimiz Muhammed as bize en büyük mükemmel örnektir. Önce İslam sonra Türk dedikçe birileri kuduruyor ne hikmetse.
    Cevapla
  • komik 1 ay önce Şikayet Et
    herkese lan lun diyordu uzun saçlı maganda, baktı adam kalktı geliyo abi demeye başladı :D herkes şoför haklı diyorsa şoför haklı adam provakatördür.! ona hıyar, buna ihtiyar, şoföre hakaret e sabırda bi yere kadar işte
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 1 ay önce Şikayet Et
    bu isin belirli kurallari olmali 1 istanbulda şoförler 5 saat calismali fazlasi stres yapiyor iki maaslari adaletli olmali üç her uc ayda bir psikolojik testleri yapilmali 8 saat İstanbul icin cok fazla
    Cevapla
  • Cenk Yakın 1 ay önce Şikayet Et
    EKO sistemi şöförleri,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı