Bakmayın böyle durduğuna! Üzerinden çıkan para ekipleri bile şaşırttı

Bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde zabıta ekiplerinin yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden yaklaşık olarak 23 bin lira çıktı.

GİRİŞ 10.04.2024 12:37 GÜNCELLEME 10.04.2024 13:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eyüp Sultan Camii ve türbesini ziyarete gelenlerin huzurunu sağlamak için Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yoğun mesai harcıyor. 

Bayram sabahı da insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışan kişi ya da kişilere yönelik çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları uygulamada H.G. (57) isimli kadının hareketlerinden şüphelendi. 

Ekipler, şüpheli hareketlerde bulunan kadını Zabıta Müdürlüğü binasına götürdü. Burada ekipler tarafından kadının eşyalarında yapılan aramalarda, dilencilik yaparak temin ettiği tespit edilen yaklaşık 23 bin TL bulundu. 

Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konulurken, kadın hakkında cezai işlem uygulandı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Enes 2 hafta önce Şikayet Et
    hırsız olsam dilenci soyarım evlere falan girmem .
    Cevapla
  • zafergülten 2 hafta önce Şikayet Et
    sanırım fitre parasıda vermişler,4--5 kişilik bir aile fitre paralarını verdiyse 600-700 yapar,sabahtan akşama kadar bi düşünün.
    Cevapla
  • mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    zekat fitreyi dilenene değil hayır kurumlarına verin. IHH gibi... onlar ihtiyaç sahiplerini araştırıp veriyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi