Biri 13, diğeri ise 16 yaşında! Çaldıkları resmi plakalı araçla şehir değiştirdiler

Balıkesir'de çaldıkları resmi plakalı kamyonetle 180 kilometre yol giden yaşları 13 ve 16 yaşındaki iki çocuk, İzmir’de yakalandı.

GİRİŞ 11.04.2024 13:13 GÜNCELLEME 11.04.2024 13:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinden resmi plakalı kamyoneti çalan Ö.S.D. (16) ve H.C.S. (13), yaklaşık 180 kilometre yol yaptıktan sonra İzmir'e geldi. 

Çalıntı kamyonetin İzmir'de olduğu bilgisini alan polis, aracı bulmak için takip çalışması başlattı. Şehir kameralarında yapılan inceleme sonrası, 2 çocuğun çaldığı kamyonet, polis ekipleri tarafından durduruldu. Gözaltına alınan 2 çocuk, Bayraklı Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Hakikat 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar çocuk muamelesi görecek değil mi aileleri neden bu olayın bedelini ödemiyor ne olacak şimdi kanunlar müsaade ettiği müddetçe bu memleket zor iflah olur
    Cevapla
  • İfade özgürü 2 hafta önce Şikayet Et
    Dinden imandan vatandan uzak, şiddet ahlaksızlık dolu mafya ve sözde aşk dizileri ve internet ile büyüyen kaybolmuş bir nesil yetişiyor. Yüce Rabbimiz sonumuzu hayır eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Resmi Plakalı Olunca Denetim Yok Demekki??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi