KADEM'in 'Bayram Karavanı' Hatay'daki depremzedelere hizmet veriyor

Kadın ve Demokrasi Vakfınca (KADEM) hayata geçirilen "Bayram Karavanı"ndan, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulunuldu.

KADEM'in 'Bayram Karavanı' Hatay'daki depremzedelere hizmet veriyor
KADEM'in 'Bayram Karavanı' Hatay'daki depremzedelere hizmet veriyor
GİRİŞ 11.04.2024 18:39 GÜNCELLEME 11.04.2024 18:39

Vakfın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yola çıkan "Bayram Karavanı", Kahramanmaraş'ın ardından Hatay'a geldi.

İskenderun ilçesindeki Üsküdar Konteyner Kenti'ne konuşlanan karavandaki görevliler, bayramlarını kutladıkları depremzedelere çay, kahve ve çikolata ikramında bulundu.

KADEM Yayın Editörü Rabia Albayrak, AA muhabirine, 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından bölgede olmaya, ihtiyaçları gidermeye gayret ettiklerini söyledi.

Bayramın ilk gününü Kahramanmaraş'ta geçirdiklerini belirten Albayrak, şöyle konuştu:

"Hem maddi hem de manevi yardımlarla vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Depremzede vatandaşlarla hasbihal ederek bayramlarını kutlamak istedik. Umarım niyetimiz hasıl olur ve birlikte güzel bir bayram geçiririz. Buraları hiçbir şekilde unutmamamız gerektiğini düşünüyoruz. O yüzden KADEM olarak burada olmaya devam edeceğiz."

Karavan, gün boyu vatandaşlara hizmet verecek.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?