Eskişehir'de 70 yıllık televizyon ve radyoyu dükkanında saklıyor

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde bulunan bir işletmenin sahibi, 70 yıllık televizyon ve radyosunun müşterilerin ilgisini çektiğini belirtti.

Eskişehir'de 70 yıllık televizyon ve radyoyu dükkanında saklıyor
Eskişehir'de 70 yıllık televizyon ve radyoyu dükkanında saklıyor
GİRİŞ 12.04.2024 15:00 GÜNCELLEME 12.04.2024 15:00

Eskişehir'de ikamet eden Caner Şahin, antika eşyalara olan ilgisini ve işletmesini genellikle bu tarz eşyalarla donattığını belirtti. Geleneksel esnaf geleneğini canlı tutarak nostaljik eşyalara olan tutkusunu dile getiren Şahin, yıllardır esnaflık yaptığını ve nostaljiye olan tutkusunu her zaman koruduğunu vurguladı.

MÜŞTERİLERİNİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Şahin, antika eşyaların dayanıklılığı ve güvenilirliği nedeniyle onlara değer verdiğini ifade etti. İşletmesinde bulunan 70 yıllık televizyon ve radyonun hala çalışır durumda olduğunu ve müşterilerin bu özellikleriyle ilgisini çektiğini belirtti. Mezatlara katılmadığını, ancak nostaljik eşyaların tarih ve geçmişle bağlantısını korumayı sevdiğini dile getiren Şahin, dede ve babalarımızın izlediği ve dinlediği radyo ve televizyonları orijinal halleriyle saklamayı amaçladığını açıkladı.

"HALA ÇALIŞIYOR MU DİYE SORUYORLAR"

İşletme sahibi Caner Şahin, şunları söyledi:

Ben yıllardır burada esnaflık yapmaktayım. Nostaljiye ilgim her zaman vardı. Eski eşyaların daha sağlam daha güvenli olduğu için onları daha ilerilere taşıyabilmek için elimden geleni yapıyorum. Şu an eskiden olduğu gibi televizyonumuz gittiği zaman bir tokatla işini hallediyorum. Radyoyu da bazen böyle kanalını değiştirirken vurarak yine çalışabiliyor. Bir ses gidiyor, bir çalışıyor işte. İkisi de aynı. Mezatlara falan katılmıyorum ama bu tür nostaljik olan tarihe, geçmişe yönelik dedelerimizle, babalarımızla izlediğimiz, dinlediğimiz radyo ve televizyonları tabii elde tutmayı seviyorum. Bunları elimden geldiğince, orijinal olanlarına denk geldikçe tabii alıp bir yerde barındırmayı istiyorum. Genelde işletmeme gelen yerli olsun yabancı olsun tüm müşteriler mutlaka dönüp bakıyor. Özellikle radyo ve televizyon 'hala çalışıyor mu' diye soruyorlar.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı