Diyarbakır’da başıboş köpek terörü! 45 oğlak telef oldu

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde ahıra giren başıboş köpekler, 45 oğlağı telef etti.

GİRİŞ 14.04.2024 16:38 GÜNCELLEME 14.04.2024 16:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde Kulp ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde meydana geldi. İlçede hayvancılıkla uğraşan Zekariya Erdemci’ye ait bir ahıra başıboş köpekler girdi. Ahırdaki küçükbaş hayvanlara saldıran köpekler, 45 oğlağı telef etti.

Hayvan sahibi Erdemci, sabah saatlerinde rutin kontrol için ahırına girdiğinde, tüm hayvanlarının yerde yattığını fark etti. Yakından incelediğinde hayvanlarının darbe aldığını ve 45 oğlağın telef olduğunu gördü. Erdemci, durumu mahalle muhtarı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bildirdi.

Ekipler, olay yerinde inceleme yaparken, Erdemci, daha önce ilçe merkezinde benzer olaylar yaşandığını belirterek, ahırını güçlendirmek için önlemler aldığını, ancak köpeklerin tellerin altından toprak kazarak ahıra girmeyi başardığını ve bu durumun ailesiyle birlikte ciddi maddi sıkıntılara yol açtığını belirtti.

 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 21
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir çiftçi evindeki yanlış yönetim veya kazadan da ülkeyi yönetenleri suçlamak nasıl bir mantık kurgusu, pes demekten başka söylenecek söz yoktur.
    Cevapla
  • ------ 2 hafta önce Şikayet Et
    ne köpekmiş arkadaş . sanki evliya bunlar . vurun gitsin . köylü dediğin cesur olur .
    Cevapla
  • Zeynel 2 hafta önce Şikayet Et
    Jısırlaştırılmasına bile karşı çıkan hsever dernekleri dava edin belediyeleri mahkemeye verip medyadan tehdit eden köpekçiler derneği ne kafa çeken et burger yiyen varsa hepsini verin mahkemeye
    Cevapla
  • azi 2 hafta önce Şikayet Et
    Köpeklerin hakindan Cin gelir cine gönderin sikintidan kurtulun
    Cevapla
  • Durağı Olmayan Yol 2 hafta önce Şikayet Et
    ee belediyecilik çocuk oyuncağı değil herkes görevini bilecek onlarınki kayak kaymakamı gitmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!